Σταμάτης Γαρδέλης: «Απολαμβάνω τη μοναξιά, δεν με φοβίζει»
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: «Απολαμβάνω τη μοναξιά, δεν με φοβίζει»

Η αναγνώριση για τον Σταμάτη Γαρδέλη ήρθε πολύ νωρίς. Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών, στεκόταν στην ουρά ανάμεσα σε 400 υποψηφίους διεκδικώντας ένα ρόλο στην ταινία «Τα τσακάλια» του Γιάννη Δαλιανίδη. Τελικά πήρε τον πρωταγωνιστικό και έτσι ξεκίνησαν όλα

«Η γρήγορη αναγνώριση με βοήθησε, αλλά ταυτόχρονα δυσκόλεψε τα πράγματα. Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Ο πήχης ανέβηκε ψηλά από την αρχή και ξύπνησε τόσο την αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου όσο και τον ανταγωνισμό. Είναι εντελώς διαφορετικό να χτίζεις μια καριέρα μεθοδικά, από το να κάνεις ένα “μπαμ” και να πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις πως αξίζεις όλο αυτό που σου συμβαίνει» εξηγεί μιλώντας στο περιοδικό People.


Μέσα στην 35χρονη επαγγελματική του διαδρομή υπήρξε περίοδος που έχασε τον εαυτό του; «Όχι! Επιδίωκα πολλές φορές να “βρίσκομαι” με τον εαυτό μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά, δεν με φοβίζει. Αν θέλεις να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους άλλους ανθρώπους, θα πρέπει πρώτα να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου. Τις ώρες της μοναξιάς μπορείς να κάνεις την αυτοκριτική σου, να δεις τα λάθη σου και να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Εγώ προσπαθώ να μη φέρομαι παρορμητικά» δηλώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved