Tσαβαλιά – Σεφερλής: Άνω – κάτω για την πρώην του Σόμμερ
Showbiz

Tσαβαλιά – Σεφερλής: Άνω – κάτω για την πρώην του Σόμμερ

Μια γυναίκα πραγματική "κόλαση" έχει κάνει άνω κάτω το Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά.

Η πρώην σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρίσκεται αυτές τις μέρες με το Μάρκο στη Γερμανία, την ώρα που η Έλενα κάθεται «σε αναμμένα κάρβουνα» στην Ελλάδα. Γιατί;

Γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao φαίνεται ότι οι γνωστές "κακές γλώσσες" είχαν ήδη αρχίσει να κάνουν τη δουλειά τους, να μιλάνε ανεξέλεγκτα δηλαδή και να διαδίδουν διάφορα, τα όποια διάφορα δεν άργησαν να φτάσουν και στα αφτιά της Έλενας Τσαβαλιά και αφορούσαν σε στενές επαφές ανάμεσα στο Μάρκο και τη Ναυσικά, που ίσως και να ξεπερνούσαν το όριο του επιτρεπτού σε μια απλή επαγγελματική συνεργασία.

Οι άνθρωποι που ξεκίνησαν να διαδίδουν τις φήμες αυτές, σύμφωνα πάντα με το Ciao πάτησαν πάνω στο γεγονός ότι ο Μάρκος φάνηκε να έχει αδυναμία στη Ναυσικά και να επιδιώκει μια διαρκή συνεργασία μαζί της, κάτι το οποίο ο ίδιος έχει κάνει για καθαρά εμπορικούς και επαγγελματικούς λόγους, όμως, οι φωτιές δεν αργούν να ανάψουν και το ταξίδι στη Γερμανία προκάλεσε όχι απλή φωτιά αλλά πυρκαγιά κανονική.

Οι έξοδοι του Μάρκου με τους συνεργάτες του, μετά τις παραστάσεις, η αναπόφευκτη εγγύτητα που φέρνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όλα αυτά αποτέλεσαν μια ακόμη αφορμή για να μπουν ψύλλοι στ' αφτιά της συζύγου του, η οποία αυτή τη φορά ξέσπασε. Οι καλά γνωρίζοντες τα των παρασκηνίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα κάνουν λόγο όχι για έναν αλλά για αρκετούς τηλεφωνικούς καυγάδες ανάμεσα στο ζεύγος στους οποίους επίκεντρο ήταν η παρούσια της καλλονής Ναυσικάς στο πλευρό του Μάριου Σεφερλή.

Οι εξηγήσεις του Μάρκου φαίνεται, μάλιστα, ότι δεν έπεισαν την έξαλλη Έλενα και η ατμόσφαιρα μεταξύ τους παρέμεινε "πολεμική", με τα οργισμένα τηλεφωνήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και τον ηθοποιό να απομονώνεται προκειμένου να μιλήσει. Και κάνοντας όσους ήξεραν τι συμβαίνει να μιλούν για μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία που έφερε την αναστάτωση στην οικογένεια του Μάρκου, με πρωταγωνίστρια, άθελα της βέβαια, την καλλονή Ναυσικά.
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved