Κοντόπουλος: «Προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου»
Showbiz

Κοντόπουλος: «Προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου»

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μίλησε για τη καριέρα, τα παιδικά του χρόνια αλλά και για τα παιδιά του.

Πέρα από την επαγγελματική σας ζωή, είστε και πατέρας δύο παιδιών. Ποια είναι η αγαπημένη σας συνήθεια με την οικογένεια;

Προσπαθώ να περνάω μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Αγαπημένη μας συνήθεια είναι να τους βάζω για ύπνο, όποτε μπορώ βέβαια, για να μιλάμε πριν κοιμηθούν.

Πώς θα περιγράφατε τον εαυτό σας ως παιδί; Πότε συνειδητοποιήσατε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με τη σύνθεση;

Νομίζω ότι ήμουν ήσυχος ως παιδάκι. Επιπλέον, ήμουν και είμαι αρκετά υποχόνδριος με διάφορα πράγματα. Όσο για τη μουσική, ο πατέρας μου έλεγε να κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου, αρκεί να το αγαπώ. Μου πήρε κάποια χρόνια για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική, διότι από μικρός πίστευα -μάλλον νόμιζα- ότι θα ασχοληθώ με τη δουλειά του πατέρα μου, που είχε σχέση με ναυτιλιακά. Τελικά, η ζωή είχε άλλα σχέδια.

Πόσο εύκολη ήταν η διαδρομή στον ανταγωνιστικό χώρο της μουσικής βιομηχανίας Υπήρξαν στιγμές που απογοητευτήκατε;

Ήμουν μάλλον τυχερός διότι έκανα επιτυχία με την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά και πολύ γρήγορα ακολούθησαν πολλές ακόμα. Πάντα υπάρχουν στιγμές που απογοητεύεσαι από ανθρώπους και συμπεριφορές και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως μου έχει συμβεί μια δυο φορές μέσα στα δεκαπέντε χρόνια που ασχολούμαι με το συγκεκριμένο χώρο.

Πηγή:people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved