Ένα μήνα πριν βγει στην παραλία η Τσολάκη…
Showbiz

Ένα μήνα πριν βγει στην παραλία η Τσολάκη…

Το καλοκαίρι, η Ελένη Τσολάκη βρίσκει χρόνο για να περιποιηθεί περισσότερο την επιδερμίδα της, καθώς το χειμώνα το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα δεν της επιτρέπει ιδιαίτερες πολυτέλειες.

«Η αγαπημένη μου beauty ρουτίνα είναι να κάνω δυο φορές την εβδομάδα πίλινγκ και μάσκα προσώπου, καθώς έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο» λέει στο people. «Δεν φοράω ποτέ μακιγιάζ στην παραλία, ενώ βάφομαι ελάχιστα. Έχω πάντα τερακότα μαζί μου και απαλά λιπγκλος, καθώς δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο το καλοκαίρι. Λόγω της εκπομπές βάφομαι σε καθημερινή βάση κι έτσι όταν δεν βρίσκομαι στο πλατό, επιλέγω να κυκλοφορώ χωρίς ίχνος μακιγιάζ» εξηγεί.

Όσο για το πρόγραμμα της διατροφής της «Δεν το αλλάζω ιδιαίτερα, αλλά προσέχω λίγο παραπάνω. Ένα μήνα πριν βγω στην παραλία, αντικαθιστώ το βραδινό με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς ή πράσινη σαλάτα. Επίσης, αποφεύγω τα τυριά &σι το ψωμί» αναφέρει. Η Ελένη απολαμβάνει το τζόκινγκ, ενώ στην παραλία παίζει ρακέτες και beach volley. Αγαπημένοι της καλοκαιρινοί προορισμοί είναι η Χαλκιδική και η Σίφνος. «Η ιδανική βαλίτσα διακοπών περιέχει καφτάνια, πολλά μαγιό και τζιν σορτσάκια» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved