Μαρία Κηλαηδόνη: «Οι γονείς μου δεν μου επιβλήθηκαν στο τι να κάνω»
Showbiz

Μαρία Κηλαηδόνη: «Οι γονείς μου δεν μου επιβλήθηκαν στο τι να κάνω»

Η Μαρία Κηλαηδόνη έχει καλλιτεχνική φλέβα. Κληρονόμησε άλλωστε στο ταλέντο των γονιών της, της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το κατάφερα αυτό. θεωρώ ότι κέρδισα πολλά από τη διαδικασία δημιουργίας του δίσκου και είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Εύχομαι να αρέσει και στον κόσμο που θα ίο άκουσα», δήλωσε στο «Secret» η Μαρία Κηλαηδόνη.

«Είχα πολλές επιρροές μεγαλώνοντας σε μια καλλιτεχνική οικογένεια. Από εκεί και πέρα, δεν μου επιβλήθηκαν στο τι να κάνω. Με άφησαν ελεύθερη να αποφασίσω μόνη μου. Στο CD μάλιστα υπάρχει και ένα ντουέτο με τον πατέρα μου, το "Εγώ θα σ' αγαπώ και μη σε νοιάζει". Είναι ένα τραγούδι του Γιώργου Μουζάκη, πολύ παλιό. Του το ζήτησα του πατέρα μου και το έκανε με μεγάλη χαρά», είπε.

«Είμαι πολιτικά σκεπτόμενο ον, αλλά σε αυτή. τη φάση δεν σκοπεύω να εμπλακώ ενεργά στην πολιτική. Μελλοντικά, μπορεί και ναι. Τα πράγματα τα βλέπω δύσκολα, αλλά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και νομίζω ότι θα πάνε καλύτερα».

«Στενοχωριέμαι όπως ένας άνθρωπος θα στενοχωριόταν αν άκουγε κάποια κακή κριτική για τους γονείς του σε φυσιολογικό βαθμό».

Αναφορικά με τη δήλωση που είχε κάνει η μητέρα της στο παρελθόν, ότι ήθελε να την προξενέψει στον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε χαμογελώντας: «Το έμαθα μετά και γέλασα πολύ. Η μητέρα μου λέει διάφορα». Πάντως, μην περιμένετε να δείτε τη Μαρία στο «Χ-Factor» ή στο The Voice: «Δεν θα πήγαινα σε talent show, γιατί θεωρώ ότι δεν έχει κάτι να μου προσφέρει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved