Αντώνης Κρόμπας: «Έχω φάει κι εγώ τα χαστούκια μου»
Showbiz

Αντώνης Κρόμπας: «Έχω φάει κι εγώ τα χαστούκια μου»

Στην ερώτηση για το ποία ήταν η στιγμή κατά την οποία ένιωσε να πιέζεται πολύ, ο Αντώνης Κρόμπας εξομολογείται ότι «ήμουν κάποτε σε έναν θίασο που δεν μου πήγαινε. Δεν μου άρεσαν οι συνεργάτες, ούτε το αποτέλεσμα, αλλά το έκανα. Εκείνη τη φορά δεν ακολούθησα το ένστικτο μου.

Αν και γενικότερα, κάνοντας μια σούμα, έχω καταλάβει ότι λειτουργώ με το ένστικτο. Ακόμα και το επάγγελμα που εντέλει ακολούθησα, ήταν μία ενστικτώδης απόφαση. Ούτε πατέρα, ούτε μητέρα ηθοποιό έχω. Ο μπαμπάς μου δικαστικός ήταν και ήθελε πολύ να με οδηγήσει προς τα εκεί, ευτυχώς όμως ασχολήθηκε η αδερφή μου με τα νομικά και εγώ ξέμπλεξα. Πήρε εκείνη το χρίσμα και έφυγε από πάνω μου. Η μητέρα μου, από την άλλη, ήταν έμπορος. Και εκείνη μου είχε προτείνει να ασχοληθώ με το εμπόριο. Αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα».


Ο Αντώνης Κρόμπας ανακάλυψε τον κόσμο της υποκριτικής περίπου στην εφηβεία. Όπως διηγείται, «βρισκόμουν σε μία κατασκήνωση. Ήμουν 13-14 ετών περίπου. Κάναμε κάτι σκετσάκια και εμένα μου έβγαινε φυσικά, είχα μια άνεση. Αυτή ήταν η πρώτη επαφή. Μετά ακολούθησε μία πενταετία που δεν είχα καμία τάση, καμία κλίση, κανένα ενδιαφέρον. Δεν ήθελα να ακολουθήσω τίποτα. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να περνάω τις τάξεις στο σχολείο τις οποίες δεν περνούσα κιόλας. Ήθελα να περνάω καλά με την παρέα μου στην πλατεία. Και μετά, στα 19 χτυπήσανε κάτι καμπανάκια και βρέθηκα στη δραματική σχολή».

Το δρομολόγιο της επιτυχίας δεν ήταν ομαλό όμως: «Έχω φάει κι εγώ τα χαστούκια μου. Έχει περάσει ολόκληρη σεζόν που δεν είχα δουλειά. Αλλά όταν αποφάσισα να πάρω λίγο τα πράγματα στα χέρια μου και να κάνω τις δίκες μου δουλειές, δηλαδή να το κυνηγήσω λίγο, ανταμείφθηκα».

Θα επιχειρούσε γα συνεργαστεί με τη σύζυγο του στη σκηνή; «Έχει γίνει στο παρελθόν, μόνο που τότε δεν ήταν σύζυγος μου. Έτσι είχαμε γνωριστεί. Τότε ήμασταν απλώς δύο συνεργάτες με πολύ καλή φιλική σχέση», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved