Παπαδόπουλος-Κοτσαηλίδου: Τι σοβαρό συζητάτε και έχετε πάρει τέτοιο ύφος;
Showbiz

Παπαδόπουλος-Κοτσαηλίδου: Τι σοβαρό συζητάτε και έχετε πάρει τέτοιο ύφος;

Μια ιδιαίτερα χαλαρή περίοδο για τη σχέση τους και την καθηµερινότητά τους διανύουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κoτσαηλίδου.

Μετά το τέλος των παραστάσεων του πολύ επιτυχηµένου «Μου λες αλήθεια;» του Florian Zeller, στο οποίο είχαν συνεργαστεί και µάλιστα στάθηκε και η αφορµή για να έρθουν πιο κοντά και να ερωτευτούν -εκείνος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία και εκείνη τη µετάφραση του έργου- έχουν πλέον αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσουν στον έρωτά τους.
Το ζευγάρι, που ζει κάτω από την ίδια στέγη στο διαµέρισµα της ταλαντούχας ηθοποιού στην περιοχή του «Hilton», «συνελήφθη» πριν από λίγες ηµέρες από τον φωτογραφικό φακό σε ένα αγαπηµένο του στέκι στο Κολωνάκι να απολαµβάνει τον πρωινό καφέ του. Έφτασαν µε τη µεγάλου κυβισµού μηχανή του ηθοποιού και κάθισαν σε ένα απόµερο τραπέζι συζητώντας. Είναι άλλωστε πολλά όσα τούς ενώνουν και τους φέρνουν ακόµα πιο κοντά, µε πρώτο και κυριότερο το θέατρο και τα επόµενα σχέδιά τους. Εκείνος ετοιµάζει αυτόν τον καιρό την παράσταση «∆είπνο ηλιθίων» που θα ανέβει στο θέατρο «Κάππα», ενώ εκείνη ψάχνει να βρει για τη θερινή σεζόν το ιδανικό έργο στο οποίο θέλει να αφοσιωθεί, όπως έκανε και µε τις προηγούµενες δουλειές της. Χαλαροί και ήρεµοι και οι δύο έδειχναν απορροφηµένοι στη συζήτησή τους και δεν είχαν ούτε ίχνος αγωνίας για το αν είχαν γίνει ή όχι το επίκεντρο όσων τους αναγνώρισαν. Άλλωστε, σύμφωνα με τη real, εδώ και καιρό έχουν πάψει να κρύβουν ότι είναι µαζί, ειδικά µετά τη δηµόσια παραδοχή της πρώην συζύγου του ηθοποιού Αθηνάς Τσιλύρα πως ο γάµος τους έχει τελειώσει εδώ και καιρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved