Κωστόπουλος: Δεν υπάρχει άλλη εικόνα εκτός απ’ τα παιδιά μου που να με ευχαριστεί περισσότερο
Showbiz

Κωστόπουλος: Δεν υπάρχει άλλη εικόνα εκτός απ’ τα παιδιά μου που να με ευχαριστεί περισσότερο

Η μοναδική ευτυχία στη ζωή του, όπως ο ίδιος εξομολογείται είναι τα παιδιά του.

ΟΠέτρος Κωστόπουλος μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για τα παιδιά του, αν υπήρξε καλός πατέρας αλλά ποιες είναι οι συμβουλές που τους δίνει.


Σήμερα τι σας κάνει ευτυχισμένο;
«Ευτυχία είναι τα παιδιά μου. Η κύρια πηγή είναι αυτή. Απ’ εκεί και έπειτα είναι στιγμές. Ευτυχισμένος θα είμαι και όταν νικήσει το βράδυ ο Ολυμπιακός. Ήμουν και ψες ευτυχισμένος που έφαγα σε μια ταβέρνα εκπληκτικά παϊδάκια. Είναι μικρές στιγμές. Η διαρκής ευτυχία είναι μόνο για τα ζώα. Επομένως, δεν υπάρχει άλλη εικόνα εκτός απ’ τα παιδιά μου που να με ευχαριστεί περισσότερο. Ούτε καν η Rihanna...»


Υπήρξατε καλός πατέρας;
«Νομίζω ναι, αυτό λέει τουλάχιστον η γυναίκα μου. Τώρα είμαι ακόμα καλύτερος πατέρας απ’ ό,τι πριν 18 χρόνια. Θα ήθελα να τα είχα δει περισσότερο γιατί μεγάλωσαν σφαίρα»


Σας στερήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια;
«Λόγω δουλειάς, ναι, με είχαν στερηθεί πολύ και τα έβλεπα περισσότερο το Σαββατοκύριακο. Τώρα πια είμαι πιο αφοσιωμένος. Δεν έχω και τόσες δουλειές»


Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που τους δώσατε;
«Το πρώτο να φύγουν γρήγορα απ’ το σπίτι, να απογαλακτιστούν. Δεύτερον να διαλέξουν να σπουδάσουν πράγματα τα οποία θα τους φανούνε χρήσιμα και θα τους δίνουν χαρά και όχι να διαλέξουν κάτι για να βγάλουν λεφτά μόνο. Σίγουρα η δουλειά γίνεται για να βγάλουμε λεφτά. Αλλά να μην είναι μόνο αυτό. Να χαίρονται που το κάνουν»
Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved