Δάκης: «Βαριέμαι, πλήττω με τις σχέσεις. Μου έτυχαν σχέσεις καταπιεστικές»
Showbiz

Δάκης: «Βαριέμαι, πλήττω με τις σχέσεις. Μου έτυχαν σχέσεις καταπιεστικές»

Τον Δάκης φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για τη Ζωή Λάσκαρη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Στις αρχές του ’70 που ήταν η εποχή της απελευθέρωσης, ο νους μου ήταν στο πώς να επιβιώσω και να βρω δουλειά. Ο κόσμος διασκέδαζε πάρα πολύ. Θυμάμαι τότε στην Αργώ ερχόντουσαν όλες οι μεγάλες φίρμες της εποχής, η Λάσκαρη και η Βουγιουκλάκη χόρευαν όπως βλέπεις τα «οργισμένα νιάτα» σε κάτι παλιές ταινίες. Υπήρχε μια ανεμελιά.»

Για τα ρούχα που φορούσε στη σκηνή: «Ήμουν λίγο προχωρημένος για την εποχή μου αλλά μόνο στη σκηνή και μόνο στις ταινίες. Δεν έβαζα κάτι τρελό για να βγω στους δρόμους. Θα ήμουν ευτυχής αν θα μπορούσα να βάλω μια κελεμπία για να μη σκέφτομαι τι θα φορέσω. Πολλοί συνάδελφοι, πολλοί μαέστροι μου έλεγαν «πώς είσαι έτσι με αυτό το πράγμα;». Ξόδευα πολλά λεφτά για τα ρούχα της δουλειάς, της πίστας. Πήγαινα στην Ιταλία και έπαιρνα Versace μόλις έβγαιναν. Γι’ αυτό έφαγα τα λεφτά μου όλα. «

Για τα σχέδιά του: «Ποτέ μου δεν έκανα πλάνα. Έκανα μερικά όνειρα και αυτά όχι τόσο τολμηρά. Εκείνο που με ενδιαφέρει πια είναι να είμαι καλά, να έχω υγεία, να μην τυραννιέμαι με αρρώστιες και όσο έχω φωνή να τραγουδάω. Μόλις δω τα ύποπτα θα αποσυρθώ πριν με λυπηθούν.»

Για τις σχέσεις: «Βαριέμαι, πλήττω με τις σχέσεις. Μου έτυχαν σχέσεις καταπιεστικές. Το παράξενο είναι ότι ζηλεύω, τα θέλω όλα δικά μου. Ο έρωτας με βασανίζει, ζηλεύω πάρα πολύ, δεν έχω μυαλό. Δεν θέλω ούτε σχέση, ούτε έρωτες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved