Διονύσης Σχοινάς: Τραγουδάει στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: Τραγουδάει στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

15 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για πρώτη φορά.

Ο Διονύσης Σχοινάς θα τραγουδήσει live. Άλλωστε, τόσο ο ίδιος όσο και η Καίτη Γαρμπή είναι ευαισθητοποιημένοι σε αυτό το θέμα και στηρίζουν όπως μπορούν.
Φέτος στις 15 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Γονιμότητας ,θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό event από την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, με το Δήμο Αμαρουσίου υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ με πολλά happenings, εκπλήξεις, μουσική και παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 από τις 17:00 η «Αγορά» (Στοά Καλατράβα) στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) θα πλημμυρίσει με μοναδικές στιγμές, γέλιο και παιχνίδι.
Με ελεύθερη είσοδο για όλους , οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των 5.000τ.μ υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών σύμφωνα με την ηλικία τους .

Την Ημέρα Γονιμότητας θα «ντύσουν» μουσικά DJ’s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης Διονύσης Σχοινάς που θα βρεθεί live στη σκηνή για να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, με δωρεάν είσοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved