Το σπίτι του Παντελίδη, τα συμβόλαια και τι θα γίνει από εδώ και πέρα με το ακίνητο
Showbiz

Το σπίτι του Παντελίδη, τα συμβόλαια και τι θα γίνει από εδώ και πέρα με το ακίνητο

Από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή, έρχονται συνέχεια νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Ένα από αυτά είναι και το πολυτελέστατο σπίτι στο Πανόραμα της Βούλας που αγόρασε μόλις δυο μήνες πριν το τροχαίο που του στοίχησε την ίδια του τη ζωή.
Δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το σπίτι αυτό, ανήκε στον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, ο οποίος το πούλησε στον Παντελή Παντελίδη για 1 εκατομμύριο ευρώ και πως μάλιστα του είχε δώσει προκαταβολή και πως τα υπόλοιπα θα τα έδινα κατά την διάρκεια της συνεργασίας του.
Το περιοδικό Full, φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα ντοκουμέντα όπως το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που είναι δικηγόρος, αφού ο επιχειρηματίας έμενε εκεί με ενοίκιο και μάλιστα το ενοικίαζε στο όνομα της μητέρας του. Γι’ αυτό και το μόνο που είχε ζητήσει από τον τραγουδιστή μετά την αγορά του σπιτιού ήταν να μείνει για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να βρει το σπίτι που ήθελε και θα του κάλυπτε τις ανάγκες του.
Ο Παντελής Παντελίδης σύμφωνα με το περιοδικό αγόρασε την πολυτελέστατη μεζονέτα 844.410,59 ευρώ και όταν υπέγραψε τα συμβόλαια έδωσε στην ιδιοκτήτρια το ποσό των 494.410,59 ευρώ και το υπόλοιπο θα το κάλυπτε σε δυο δόσεις. Η πρώτη δόση ήταν 200.000 ευρώ και έπρεπε να καταβληθεί 30/6/2016 και η δεύτερη ήταν 150.000 ευρώ και έπρεπε να δοθεί 30/12/2016. Η πρώτη δόση πλησιάζει και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά τι θα κάνει, αφού ακόμα δεν έχει κάνει αποδοχή κληρονομίας.


Συγκεκριμένα το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 373 τ.μ και αποτελείται από:
Α) Μία ανεξάρτητη κατοικία (κατοικία Α) στο ισόγειο 112,18τ.μ., που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικό - σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και WC και ασανσέρ.
β) Μία μεζονέτα που αποτελείται από τον πρώτο όροφο, πατάρι, δώμα και σοφίτα. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος είναι 108,64 τ.μ., αποτελείται από δύο καθιστικά, κουζίνα, μπάνιο και ασανσέρ. Το πατάρι, 68,56 τ.μ.. περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεστιάριο και δύο κενούς χώρους, το δώμα είναι 28 τ.μ. και η σοφίτα 28,25 τ.μ. όπου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η μεζονέτα αυτή είναι συνολικά 231,56τ.μ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved