Ο άγνωστος πόλεμος Σκαρμούτσου-Θεοδωράκη. Δεν μιλιούνται οι πρώην κολλητοί
Showbiz

Ο άγνωστος πόλεμος Σκαρμούτσου-Θεοδωράκη. Δεν μιλιούνται οι πρώην κολλητοί

Είναι ένας πόλεμος που πέρασε στα... ψιλά. Το τέλος της μακρόχρονης φίλιας του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου και του αρχηγού του Ποταμίου, Σταύρου Θεοδωράκη ήταν άδοξο και αρκετά επεισοδιακό, με αποκορύφωμα έναν ομηρικό καυγά μεταξύ των δυο ανδρών.

Οι πρώην κολλητοί γνωρίστηκαν το 2002 στα Χανιά, όπου δούλευε τότε ο Σκαρμούτσος. Συμπάθησαν αμέσως ο ένας τον άλλον κι έτσι όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως δημοσιογράφος τότε, αποφάσισε να ανοίξει μαζί με τη γυναίκα του το εστιατόριο Αλότσι στα Ιλίσσια, ήταν ο πρώτος μάγειρας που κάλεσε.

Γρήγορα αναπτύχθηκε μια φιλία ανάμεσα τους και η συνεργασία τους πήγαινε πολύ καλά. Αυτά μέχρι το 2012 όταν ο γνωστός σεφ του ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το εστιατόριο μετά από έξι χρόνια, επειδή δέχτηκε μια πρόταση και ξεκίνησε να συνεργάζεται με την ΕRGON, μία εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, που έχει ελληνικά προϊόντα και εστιατόρια. Και τότε, ποιος Είδε τον Σταύρο Θεοδωράκη και δεν τον φοβήθηκε. Μεταξύ τους ξέσπασε άγριος καυγάς με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να τον κατηγορεί ότι τον πρόδωσε και τον εγκαταλείπει για περισσότερα χρήματα. Αυτό ήταν και το τέλος μιας μεγάλης φιλίας όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Ciao.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved