Αντζος - Γεράγγελος: Το πιο κωμικό δίδυμο που έχει περάσει ποτέ από εκπομπή
Showbiz

Αντζος - Γεράγγελος: Το πιο κωμικό δίδυμο που έχει περάσει ποτέ από εκπομπή

Ο Βίκτωρας Αντζος και ο Θάνος Γεράγγελος, δύο κολλητοί φίλοι, αποφάσισαν να μαγειρέψουν στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και μέσα σε λίγα επεισόδια έγιναν το πιο κωμικό και τρελό ζευγάρι που είχε περάσει μέχρι τότε από την εκπομπή.

Πλέον τους δένουν και οικογενειακοί δεσμοί, αφού ο Βίκτωρας παντρεύτηκε την αδερφή του Θάνου και απέκτησε μαζί της ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. «Γίναμε σόι. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει από εμένα», λέει ο Βίκτωρας. «Εβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου», λέει με χιούμορ ο Θάνος. Εκείνος τους γνώρισε; «Δεν τους γνώρισα εγώ. Γνωρίζονταν γιατί ο Βίκτωρας μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι μου. Τον φιλοξενούσα κιόλας!».

Πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε για τη σχέση τους; «Είναι περίεργο γιατί από τη μία είναι η αδερφή μου, το πιο αγαπητό μου πρόσωπο. Από την άλλη, είναι ο κολλητός μου, που έχουμε περάσει τόσα μαζί. Ήταν λίγο δύσκολο όλο αυτό. Σίγουρα χαίρεσαι, αλλά, και πάλι, δεν ξέρεις πώς να φερθείς σε δύσκολες καταστάσεις. Ποιον από τους δύο να υποστηρίξεις σε μια στραβή;», λέει ο Θάνος Γεράγγελος.

Πώς ανακάλυψε τη σχέση τους. «Εγώ του το είπα. Και μάλιστα ύπουλα. Ένα πρωινό μετά από ξενύχτι. Ήμασταν και οι δύο τύφλα από το μεθύσι. Σκέφτηκα: "Είναι ευκαιρία να το πω τώρα, που δεν θα αντιδράσει και πολύ". Το πήρε ψύχραιμα ευτυχώς», αποκαλύπτει ο Βίκτωρας. Απ’ ό,τι φάνηκε, όμως, είχε «σοβαρό σκοπό». «Από ό,τι φάνηκε, ναι. Δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς», επισημαίνει ο Θάνος.

Πριν από λίγους μήνες ο Βίκτωρας έγινε μπαμπάς. Αν και αρχικά ήθελε να γιο, πλέον δεν αλλάζει την κορούλα του με τίποτα στον κόσμο. «Είναι περίεργο πράγμα. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Είναι μοναδική εμπειρία. Μεγάλη αδυναμία. Να σου πω, στην αρχή ήθελα αγοράκι, αλλά τώρα δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι τεσσάρων μηνών και με το νάζι της τρελαίνομαι».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved