Αλέξανδρος Σταύρου: Η μάχη για τη… «ζωή» του
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: Η μάχη για τη… «ζωή» του

Θα ζήσει ή δεν θα ζήσει ο Μάνος Ραζής στην σειρά «9 Μήνες»; Ο Αλέξανδρος Σταύρου μίλησε για το τέλος του πρώτου κύκλου του σίριαλ και τη συνεργασία του με Κύπριους παραγωγούς.

«Θέλω να με πιστέψτε, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ο ήρωας που υποδύομαι θα κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Μπορεί να είδατε στο καστ της σειράς να μπαίνει ως νέο πρόσωπο η Φαίη Ξυλά, η οποία θα υποδυθεί τη γιατρό μου, τη Σοφία, που θα αναλάβει τη θεραπεία μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο Μάνος κινδυνεύει να αποβάλει το μόσχευμα. Αυτή η γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, καθώς μας συνδέει ένα τραγικό μυστικό από το παρελθόν και το αν ζήσω ή όχι βρίσκεται στα χέρια της, όπως, όμως, και η καταστροφή μου» τόνισε στην Espresso.

«Από τον Οκτώβριο θα γίνουν ακόμη πιο συναρπαστικά τα επεισόδια, αφού θα ενταχθούν νέοι ήρωες. Η συνεργασία μου όλο αυτό το διάστημα με τους Κύπριους παραγωγούς ήταν άψογη και είναι σπουδαίο πλέον για εμάς τους καλλιτέχνες να πληρωνόμαστε στην ώρα μας. Κατά καιρούς κάνω διάφορα πράγματα, αλλά αν προχωρήσει ή δεν προχωρήσει κάτι, αυτό έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved