Χάρης Σιανίδης: «Έχω φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς»
Showbiz

Χάρης Σιανίδης: «Έχω φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς»

Ο Χάρης Σιανίδης μίλησε για τη δουλειά του και για τους φίλους αλλά και τους εχθρούς του.

Φοβήθηκες να επενδύσεις εν μέσω κρίσης;

Αλήθεια είναι αυτό που λες, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Έπρεπε στο κομμάτι της δουλειάς να οργανωθώ περισσότερο. Ξέρεις, οι εποχές αλλάζουν και τα πράγματα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Για παράδειγμα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα social media πια είναι κομμάτι της καθημερινότητας και της δουλειάς μας.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με τους ανταγωνιστές;

Θεωρώ πως η εταιρεία μου είναι η καλύτερη που υπάρχει στο χώρο αυτή τη στιγμή, και δεν το λέω εγωιστικά. Ανταποκρινόμαστε πλήρως στα κελεύσματα των καιρών. Είναι άλλο το κομμάτι του PR event και άλλο των δημοσίων σχέσεων. Εγώ σε κάθε event που αναλαμβάνω δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Πιστεύω πως για όλους υπάρχει δουλειά. Ποτέ δεν ζήλεψα κάποιον και θέλω να εξελίσσομαι και επαγγελματικά και προσωπικά. Γι’ αυτό σου είπα πως κάποια στιγμή θα σταματήσω. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου στα 45 να κάνω «περατζάδες» στα clubs και τα νυχτερινά κέντρα.

Είσαι όντως πολύ σκληρός διαπραγματευτής, όσον αφορά στις αμοιβές σου;

Ναι, είναι αλήθεια. Αλλά δεν έχω στο ενεργητικό μου ούτε μία αποτυχία: Δεν θα πάρω 200 δουλειές και να τις κάνω πρόχειρα, θα κάνω 5 δουλειές το μήνα, αλλά θα γίνουν σωστά.

Φέσια έχεις... φάει;

Όχι, ποτέ, γιατί ίσως δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ κανέναν. Έχω κάνει και δουλειές με πολύ λίγα χρήματα, το ήξερα όμως προκαταβολικά. Έχω πιστούς συνεργάτες, φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς εχθρούς.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved