Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ξεκινά συναυλίες με τον Γιάννη Κότσιρα σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης το συναυλιακό κοινό έχει μειωθεί; 

«Στις δικές μας τουλάχιστον συναυλίες δεν έχω αντιμετωπίσει κάποια μεγάλη μείωση στην προσέλευση του κόσμου. Πέρυσι, για παράδειγμα, που ήταν το δυσκολότερο καλοκαίρι με όλα αυτά που συνέβησαν, ήταν μία από τις πια επιτυχημένες χρονιές μας. Για να το πετύχουμε όμως αυτό είχαμε ένα πολύ χαμηλό εισιτήριο χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα της παραγωγής. Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο και να κλαίει τα λεφτά που έδωσε για να μας ακούσει. Οφείλουμε Όλοι να προσαρμοστούμε στα νέα δύσκολα δεδομένα της εποχής, διαφορετικά θα σταματήσουν να γίνονται συναυλίες» τόνισε στο Έθνος.

-Εσείς προσαρμοστήκατε εύκολα σε αυτά τα δύσκολα δεδομένα;

«Ούτως ή άλλως εγώ ποτέ δεν ήμουν από εκείνους που έπαιρναν τα τρελά λεφτά πριν από την κρίση. Βεβαίως από τη δουλειά-μου μπορούσα να ζω αξιοπρεπώς. Τα τελευταία χρόνια φυσικά και έχω προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Δεν έχω πλέον τη δυνατότητα να δουλεύω μόνο χειμώνα και να κάθομαι το καλοκαίρι»

-Τρέφετε μια αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τη χώρα τα επόμενα χρόνια;

«Πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορούν τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουν κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να βρίσκονται σε κατάθλιψη. Και να φανταστείς ότι έχει συμβεί αυτό σε μια χώρα που έχει τις φυσικές και κλιματικές προδιαγραφές να σου δημιουργεί ευεξία. Ο ήλιος, το καλοκαίρι, η θάλασσα, όλα αυτά είναι σημαντικά. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος είναι καταθλιπτικός. Πώς θα καταφέρουν να τον συνεφέρουν αυτόν τον κόσμο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved