Ησαΐας Ματιάμπα: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν»
Showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν»

Ο τραγουδοποιός με έντονη ενέργεια, δυνατή προσωπικότητα και έξυπνο χιούμορ, ο Ησαϊας Ματιάμπα προτιμά να μιλάει για τον εαυτό του μέσα από τη μουσική του διαδρομή.

Πριν από λίγες μέρες έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε με τη σύντροφο του, την 24χρονη Βασιλική.

Αλήθεια, τον νοχλεί όταν βλέπει την προσωπική του ζωή πρωτοσέλιδο;

«Όχι πια. Αν μου έκανες την ίδια ερώτηση πριν από πολλά χρόνια, τότε που συστήθηκα στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή Να η Ευκαιρία, θα πάθαινα πανικό. Θυμάμαι πως εκείνη την περίοδο η προσωπική έκθεση ήταν κάτι που με έκανε να "κατεβάζω ρολά" και νευρίαζα χωρίς λόγο. Πλέον έχω καταλάβει πως αυτή η αντίδραση μου ήταν αστεία και δεν δίνω καθόλου σημασία, αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν» ξεκαθαρίζει.

Ο Ησαΐας θεωρεί τον εαυτό του δύσκολο σύντροφο. «Είμαι δύσκολος άνθρωπος, αλλά παράλληλα και πολύ εύκολος, αν βρεις τα "κουμπιά" μου. Αφήνω τη σύντροφο μου να ανακαλύψει τα δικά μου "κουμπιά". Όπως και στις φιλικές σχέσεις, δεν το κάνω αμέσως, χρειάζεται να περάσει χρόνος, ώστε να ωριμάσει η σχέση» λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved