Showbiz

Σοκ: «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου

Gossip-tv Team

Μια σοκαριστική είδηση. «Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου εντελώς ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα 43 της χρόνια. 

Η ηθοποιός πέθανε την Κυριακή το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της, στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο Σχιστού.

Τον τελευταίο καιρό είχε αδυνατίσει υπερβολικά πολύ, υποσιτιζόταν, και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ενασχόληση της με την εκκλησία, όπως είπε ο πατέρας της στο protothema. Δημοσιεύματα τα τελευταία χρόνια αναφερόντουσαν σε φήμες που ήθελαν την ηθοποιό να έχει κλειστεί σε μοναστήρι και ότι αυτός ήταν και ο λόγος της εξαφάνισής της από το χώρο της υποκριτικής.Η ηθοποιός ήταν πάντα κοντά στο Θεό όμως ο απρόσμενος χαμός του συντρόφου της Βαγγέλη Κουτελιδάκη ήταν αυτός που άλλαξε οριστικά την κοσμοθεωρία της.

Η Γεωργία Αποστόλου από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεόραση και το θέατρο έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Είχε πρωταγωνιστήσει σε σειρές που είχαν αγαπηθεί από το τηλεοπτικο κοινό, όπως η Ανατομία ενός εγκλήματος, Τρικυμία ,Το μονοπάτι της αγάπης,Φιλί ζωής και Καραμπόλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved