Στέλλα Κωστοπούλου: Ποιος είναι ο ονειρικός ρόλος για εκείνη;
Showbiz

Στέλλα Κωστοπούλου: Ποιος είναι ο ονειρικός ρόλος για εκείνη;

Η Στέλλα Κωστοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τον ρόλο που θα ήθελε να παίξει στο μέλλον.

Αληθεύει ότι 16 χρονών αποφάσισες να γραφτείς σε δραματική σχολή; Πως δέχτηκαν οι γονείς σου αυτή σου την απόφαση;

Για την ακρίβεια δεν γράφτηκα σε δραματική σχολή τότε, ήθελα να γραφτώ, αλλά επενέβησαν φυσικά οι γονείς μου και… με έφεραν στον ίσιο δρόμο! Παρακολουθούσα μαθήματα υποκριτικής από το γυμνάσιο, αλλά σε δραματική τελικά πήγα αφού αποφοίτησα και από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε τι σε εξέλιξε ως άνθρωπο η υποκριτική;

Το πιο σπουδαίο που μου έχει προσφέρει σε ανθρώπινο επίπεδο η υποκριτική είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τους ανθρώπους. Όταν πρόκειται να υποδυθείς έναν χαρακτήρα προσπαθείς να αντιληφθείς τον τρόπο σκέψης του, τα κίνητρά του, το λόγο που λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Στην υποκριτική δεν υπάρχει καλό και κακό, τα πάντα είναι σχετικά. Έτσι μαθαίνεις να δικαιολογείς τους ανθρώπους, να μην τους κρίνεις, να δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση. Αυτή είναι και η βασική αρχή που προσπαθώ να περάσω και στους συμμετέχοντες όταν διδάσκω σε ομάδες.

Θα μπορούσες να παρατήσεις ποτέ το χώρο λόγω της ανασφάλειας που τον συνοδεύει;

Δεν είναι δυνατόν να παρατήσω αυτή τη δουλειά, γιατί για μένα είναι τρόπος ζωής, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτή τη δουλειά και τις απαιτήσεις της. Θα έπρεπε να αναθεωρήσω ολόκληρη τη ζωή μου για να αποχωριστώ την υποκριτική. Πάντα θα ασχολούμαι με αυτή, επαγγελματικά ή μη.

Ονειρικός ρόλος;

Κλυταιμνήστρα και Κασσάνδρα. Θα μπορούσα να σου πω και δεκάδες άλλους από το αρχαίο και κλασικό θέατρο που είναι οι μεγάλες μου αγάπες.

Θα έφευγες στο εξωτερικό όπως άλλοι συνάδελφοί σου;

Φυσικά. Είμαι πολύ δεκτική στις αλλαγές, ούτως ή άλλως, και θα το έκανα με την πρώτη ευκαιρία, δήλωσε στο iart.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved