Αννίτα Πάνια: Η ζωή της μετά το χωρισμό από τον Νίκο Καρβέλα
Showbiz

Αννίτα Πάνια: Η ζωή της μετά το χωρισμό από τον Νίκο Καρβέλα

Τον Οκτώβριο του 2015, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής Parole, η Σάσα Σταμάτη συναντά έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού Epsilon την Αννίτα Πάνια.

Η δημοσιογράφος ρωτά αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που λένε πως έχει χωρίσει με τον Νίκο Καρβέλα. «Χωρίσαμε γιατί είναι σατανιστής κι εγώ άνθρωπος του Θεού!» απαντά με το γνωστό της χιούμορ, χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε και να διαψεύδει το οτιδήποτε.

Το ζευγάρι χώρισε και η Αννίτα Πάνια επέλεξε το δρόμο... της σιωπής. «Δεν αναφέρει ποτέ κάτι σχετικό με το χωρισμό της ή το παιδί. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα, είναι απίστευτα προσεκτική. Είναι από τις γυναίκες που ποτέ δεν θα “πουλήσουν” τη μητρότητα. Προστατεύει το παιδί της από φωτογραφίες και δημοσιότητα. Το γιο της τον λατρεύει. Είναι η καψούρα της και είναι εκδηλωτική μαζί του, χωρίς να είναι η κλασική υπερπροστατευτική μαμά. Παρ’ όλα αυτά, δεν της αρέσει να μιλάει καθόλου για τα προσωπικά της, δεν κυκλοφορεί σε μέρη που υπάρχουν παπαράτσι, παρά μόνο αν πρόκειται για μια βραδινή έξοδο στο θέατρο ή κάποιο νυχτερινό κέντρο. Δεν έχει στήσει ποτέ παπαρατσικό θέμα και δεν της αρέσει καθόλου να προκαλεί με τη ζωή της. Ό,τι φωτογραφίες της έχουμε δει στα περιοδικά είναι από βαφτίσεις, γάμους, πάρτι των σταθμών με τους οποίους συνεργάζεται και μετρημένες βραδινές εξόδους» αναφέρει πηγή στο people.
Η καθημερινότητά της είναι μοιρασμένη ανάμεσα στον 8χρονο γιο της και στους κοντινούς της ανθρώπους. Τα βράδια χαλαρώνει βλέποντας σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Στις λιγοστές της εξόδους επισκέπτεται ιταλικά και ασιατικά εστιατόρια. Τα σοκολατένια γλυκά είναι η αδυναμία της. «Δεν κάνει κοσμική ζωή. Ακόμα και όταν αποφασίσει να πάει σε μπουζούκια, θα προτιμήσει ένα πιο αυθεντικό σκυλάδικο παρά κάποιο glamorous νυχτερινό κέντρο. Γενικά, σε όλα της προτιμά το original από οτιδήποτε στημένο. Μπορεί να δίνει την αίσθηση πως σε κάποια πράγματα είναι των άκρων, για παράδειγμα, κάποιες φορές χρησιμοποιεί μια αργκό νταλικέρη, εξαιτίας της παιδείας της όμως όλο αυτό απενοχοποιείται και τελικά δείχνει γλυκό και πολύ “Αννίτα”» λέει άνθρωπος που έχει συνεργαστεί μαζί της.
Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει αισθητά τις ενδυματολογικές της επιλογές, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στον αέρα της εκπομπής αλλά έβγαλε και τις τρέσες.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή,δημοσιεύματα τη θέλουν ζευγάρι με τον οικονομολόγο Νίκο Σαμοΐλη, που εμφανίζεται στην εκπομπή Parole και με τον οποίο κάνει συχνά κοινές εξόδους. Όμως, άνθρωποι από το εργασιακό περιβάλλον της υποστηρίζουν: «Η Αννίτα κάνει εξόδους με την ομάδα της εκπομπής. Με τον Νίκο Σαμοΐλη είναι φίλοι και συνεργάτες. Δεν γνωρίζουμε να υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους. Εκτός πια αν το προστατεύουν τόσο καλά που δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved