Κάτια Ζυγούλη: Η εγκυμοσύνη, η αποκάλυψη και ο προβληματισμός
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: Η εγκυμοσύνη, η αποκάλυψη και ο προβληματισμός

Η Κάτια Ζυγούλη πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της. Η ίδια μιλά για την εγκυμοσύνη της, την αποκάλυψή της και το αν έχει προβληματιστεί σχετικά με αυτή. 

«Η εγκυμοσύνη αυτή ήταν κάτι ξαφνικό και ανέλπιστο, κάτι ουράνια σταλμένο, που το δεχτήκαμε σαν κάτι πέρα από εμάς, μια ψυχή που έπρεπε να ενσαρκωθεί και διάλεξε να έρθει στη δική μας οικογένεια. Έτσι, αποφάσισα να αφιερώσω έναν ακόμα χρόνο αποκλειστικά στην οικογένειά μου, αναβάλλοντας για λίγο τα επαγγελματικά μου σχέδια» τόνισε στο People.

Υπήρξαν στιγμές που αυτό την προβλημάτισε, γιατί ένιωσε πως φρενάρει πάλι;
«Όχι, γιατί αυτή τη φορά είμαι καλά προπονημένη ως μαμά(!) και νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ να συνδυάσω οικογένεια και δουλειά, μόλις ξεπεταχτεί λίγο ο μικρός»

«Αυτή τη φορά ήθελα πολύ συνειδητά να το κρατήσουμε πιο “δικό μας”, να το ζήσουμε πιο ήρεμα ο Σάκης και εγώ. Δεν το ήξεραν οι γονείς μας, δεν το είχαμε πει στα παιδιά, δεν το ήξεραν οι φίλοι μας. Ήθελα να διαφυλάξω την ηρεμία στην καθημερινότητα όλων μας, πρώτα από όλα των παιδιών αλλά και τη δική μου».

«Την ημέρα που διέρρευσε το νέο, μέσα σε μερικές ώρες το είπαμε στα παιδιά και στη συνέχεια στους γονείς μας. Είχε πολλή πλάκα το πώς έγινε όλο αυτό, γιατί τα παιδιά πήραν τηλέφωνο για να τους το ανακοινώσουν. Εκεί, λοιπόν, που μιλούσε η Αναστασία με τον πατέρα μου, του λέει: “Παππού, η μαμά σε έξι εβδομάδες θα έχει μωράκι». Και λέει ο πατέρας μου γελώντας “αγάπη μου, εννοείς σε έξι μήνες” και του απαντά η μικρή “όχι, παππού, σε έξι εβδομάδες!”. Επικράτησε σιωπή στο τηλέφωνο, όπως φαντάζεσαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved