Οι αλήθειες για τον «ξαφνικό θάνατο» της Ρούλας ο Φουρθιώτης και ο Ρέμος (Nassos blog)
Showbiz

Οι αλήθειες για τον «ξαφνικό θάνατο» της Ρούλας ο Φουρθιώτης και ο Ρέμος (Nassos blog)

Οι Αμερικανοί... ο λαός που γέννησε την τηλεόραση και έθεσε τους γραπτούς νόμους του μαύρου κουτιού λένε γι αυτό «Money talks and bullshit walks”. Η αργκό προσέγγιση των ειδικών της τηλεόρασης παγκοσμίως ισχύει σε όλες τις χώρες. Τα κανάλια δεν είναι ιδρύματα. Αν δεν φέρεις... πολύ απλά δεν θα πάρεις.

Αποδέχομαι ότι η κ. Κορομηλά έχει μια σεβαστή ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης. Σε μια άλλη εποχή. Σε άλλους καιρούς. Με άλλες απολαβές και άλλα κόστη παραγωγής.
Αποδέχομαι όμως και κάτι άλλο. Πως το 2016 τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Σε τέτοιο βαθμό που κάποιες φορές ανάλογες «Ιστορίες» παρουσιαστών πρέπει να μπαίνουν σε πολύ εντυπωσιακές προθήκες τηλεοπτικών μουσείων και να μην πιάνουν «χώρο» με παλιακά προγράμματα.
Πριν ακόμη σκάσει η είδηση του διαζυγίου πρώτοι εσείς οι αναγνώστες μας διαβάσατε την ένταση που υπήρξε στο κανάλι μεταξύ της Ρούλας και της Διοίκησης του Έψιλον. Κι επειδή η παραφιλολογία έπιασε κόκκινο μέχρι αργά χθες το βράδυ είπα να ξυπνήσω τους φανατικούς του Nassos blog με αλήθειες. Όπως άλλωστε κάνω εδώ και 7 χρόνια μέσα από το μετερίζι μου.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved