Josephine: «Αν είχα μια ευχή, θα ζητούσα …»
Showbiz

Josephine: «Αν είχα μια ευχή, θα ζητούσα …»

Η Josephine Wendel μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ως παιδί και το bullying που δέχτηκε. 

«Πάντα υπάρχει μια ομάδα παιδιών στο σχολείο που κάνει μπούλινγκ. Θα έλεγα στα παιδιά να μάθουν να μιλάνε και να ενημερώνουν τους δασκάλους τους και την οικογένεια τους. Εγώ πέρασα διάφορα στο σχολείο, αλλά τα έλεγα και έτσι είχαν πάρει αποβολή δύο παιδιά» τόνισε στην Freddo.

- Αν και είσαι λίγα χρόνια στη σόουμπιζ, σε έχουν πληγώσει συνεργάτες ή συνάδελφοι;

«Νομίζω ότι έπειτα από τρία χρόνια σε αυτή τη δουλειά έχω μάθει να είμαι πιο συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω και να μην αφήνω να με επηρεάζουν τρίτα πρόσωπα. Σίγουρα έχω πληγωθεί, αλλά πλέον ξέρω ότι δεν αξίζει. Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι.»

- Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι σήμερα;

«Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν να τα βρω με τον εαυτό μου και να μπορέσω να γίνω καλύτερη ως άνθρωπος. Πήγα σε διάφορες συνεδρίες αυτογνωσίας και συλλογισμού και είναι κάτι που δεν σταματάει. Στη δουλειά ό,τι και αν έχω περάσει -όπως την περίοδο που ήμουν υποψήφια για τη Eurovision, που ήταν δύσκολη εμπειρία -το ξεπέρασα και έγινα πιο δυνατή. Πρέπει να κοιτάμε πάντα μπροστά και να μην το βάζουμε ποτέ κάτω.»

-Αν είχες μια ευχή που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, τι θα ζητούσες;

«Αν είχα μια ευχή, θα ζητούσα να φτιαχτεί η οικονομία στην Ελλάδα για να μπορέσουμε και εμείς τα νέα παιδιά να δουλέψουμε και να ζήσουμε. Είναι κρίμα να ζούμε στην πιο ωραία χώρα του κόσμου και να μας πηγαίνουν πίσω οι άνθρωποι που την υπηρετούν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved