Κατερίνα Μισιχρόνη: Από το Hollywood στη Ζαχάρω
Showbiz

Κατερίνα Μισιχρόνη: Από το Hollywood στη Ζαχάρω

Όμορφη, γοητευτική και ταλαντούχα, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η οποία έγινε γνωστή µέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Νησί».

Σπούδασε Ψυχολογία και χορό, πέρασε στην υποκριτική και τελευταία δραστηριοποιείται στην παραγωγή παρθένου βιολογικού ελαιολάδου.

«Αρκετά πράγµατα µε συναρπάζουν και µου δίνουν στόχους και όραµα. Αυτή η εποχή, που όλα φαντάζουν δυσοίωνα, είναι κατάλληλη να δηµιουργήσουµε µόνοι µας τις συνθήκες που επιθυµούµε», λέει στη Realnews και εξηγεί πώς ξεκίνησε η ιδέα της ενασχόλησής της µε το ελαιόλαδο. «Από µικρή περνούσα όλες τις διακοπές στους παππούδες µου, στη Ζαχάρω της Πελοποννήσου. Είχαν ένα σπιτάκι σε ελαιώνα, όπου πήγαινα µε τον παππού να µαζέψω ελιές µε τα πανιά. Θυµάµαι να χτυπάω µε το ραβδί τα ελαιόδεντρα, το µεσηµέρι στο διάλειµµα τη γιαγιά να φέρνει τηγανίτες και µετά να µεταφέρουµε τις ελιές στο ελαιοτριβείο. Ολο αυτό έχει µεγάλη συναισθηµατική αξία για εµένα. Όταν πριν από τρία χρόνια ήµουν στην Αµερική για το σινεµά και επειδή όταν είσαι µόνος επιστρέφεις στις ρίζες, η σκέψη µου γύρισε κατευθείαν σε αυτό. Ήθελα να επαναφέρω αυτή την ανάµνηση, να τη βάλω στο µπουκάλι, να µε ζεσταίνει και να µε κρατάει. Ετσι ξεκίνησε η ιδέα της επιχείρησης µε τον ξάδερφό µου, Σπύρο Μισιχρόνη, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στην Ιταλία στη γευσιγνωσία ελαιολάδου. Πριν από δύο χρόνια βγάλαµε το πρώτο µας µπουκάλι µε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο κορωναίικης ποικιλίας και ξεκίνησα να ασχολούµαι ενεργά», είπε η Κατερίνα Μισιχρόνη.

Η υποκριτική παραµένει για την Κατερίνα η βασική της ενασχόληση. Πρόσφατα συµµετείχε στην αµερικανική ταινία «With a kiss I die» του σκηνοθέτη Ronnie Khalil, για την οποία έγιναν γυρίσµατα στην Αθήνα, στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Παράλληλα, ξεκινά συνεργασία µε τον Στράτο Μαρκίδη για τη σειρά «Προδοσίες», ενώ µόλις έκανε πρεµιέρα στο Λος Αντζελες η ταινία «Μπουρέκ» (µια συµπαραγωγή Αµερικής, Γερµανίας, Ελλάδας, Κύπρου). Για αυτή την ταινία, η Κατερίνα κατάφερε να πείσει την παραγωγή να γίνουν γυρίσµατα και στη Ζαχάρω.

«Είναι µια γλυκιά και ανθρώπινη κωµωδία, όπου πρωταγωνιστεί και το τοπίο της Πελοποννήσου και µάλιστα φαίνεται σαν να είσαι στην Τοσκάνη. ∆εν έχουµε να ζηλέψουµε τίποτα, µόνο στην οργάνωση υστερούµε», επισηµαίνει η Κατερίνα και προσθέτει: «Υπάρχει µεγάλο ενδιαφέρον από ξένες εταιρείες για την Ελλάδα ως location, αλλά δυστυχώς το κράτος δεν διευκολύνει ούτε στηρίζει αυτές τις παραγωγές που δίνουν δουλειά σε ανθρώπους και προβάλλουν τη χώρα µας». Εν µέσω γυρισµάτων ετοιµάζεται να περάσει µέρος του καλοκαιριού στη Σαντορίνη, όπου µαζί µε τον ξάδερφό της έχουν αναλάβει να κάνουν µια σειρά σεµιναρίων ελαιογνωσίας στο εστιατόριο «Σελήνη».

Μαθήµατα καθηµερινής χαράς
Και µέσα σ’ όλα αυτά, η Κατερίνα καταφέρνει να διατηρεί µια ισορροπηµένη προσωπική ζωή. «Είµαι καλά, είµαι ευχαριστηµένη. Μοιράζοµαι αγάπη. Πάντα φροντίζω να υπάρχει χρόνος απόλαυσης και ευχαρίστησης, αλλά προσπαθώ να αντλώ χαρά µέσα από αυτό που κάνω. Αν δεν µου δίνει χαρά, ό,τι κι αν είναι αυτό, δεν µπορώ να το συνεχίσω. Θέλω η καθηµερινότητα να είναι όµορφη και θετική. ∆ίνω χρόνο στον εαυτό µου, στους ανθρώπους που αγαπώ, γιατί στο τέλος της ηµέρας αυτό που µένει είναι η ανθρώπινη επαφή και αν είµαι εντάξει µε τον εαυτό µου, είµαι και µε τους ανθρώπους που είναι δίπλα µου. Η ζωή είναι πολύ µικρή. Θυµάµαι τον παππού µου που έλεγε “να ξέρεις ότι η ζωή περνάει σε 10 δευτερόλεπτα και το µόνο που βλέπεις είναι οι στιγµές που πήρες και έδωσες αγάπη”. Το έχω µέσα µου και το πιστεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved