Showbiz

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη: «Οι ίδιοι που καλούσαν τον Νότη με κατέκριναν την επόμενη μέρα»

Gossip-tv Team

Ο Τζώννυ Καλημέρης αναφέρθηκε στη συνέντευξη που πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον Νότη Σφακιανάκη στο Βήμα:«Επειδή το θέμα της συνέντευξης Σφακιανάκη και κάποιων άλλων στον Γρηγόρη είναι ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί από εσάς και από εμάς εσωτερικά, δεν μπορώ να πω ότι και εμάς δεν μας προβλημάτισε.

Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια απόφαση φτήνιας, γιατί ο Γρηγόρης έκανε και άλλες 150 συνεντεύξεις. Συνολικά δεν κάναμε φτηνά πράγματα, δεν καταφύγαμε σε ακρότητες, όπως ήταν κάποιες εκπομπές του παρελθόντος που διαπραγματεύονταν το ανθρώπινο δράμα. Η κριτική που υποστήκαμε έχει να κάνει με το πολιτικώς ορθόν του θέματος, δεν έχει να κάνει με τη φτήνια. Η συνέντευξη Σφακιανάκη δεν είναι θέμα φτήνιας». Και πρόσθεσε: «Οι ίδιοι που καλούσαν τον Νότη με κατέκριναν την επόμενη μέρα για τη συνέντευξη».
Δείτε τι άλλο είπε!

Σήμερα ο παρουσιαστής που ήταν καλεσμένος στην Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε όσους τον κατέκριναν για την εν λόγω συνέντευξη. «Η Ιστορία με τον Σφακιανάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από γελοία έως πολύ σοβαρή» είπε χαρακτηριστικά και συμφώνησε με την Ζήνα που ανέφερε «ποιοί είμαστε εμείς που θα πρέπει να φιμώνουμε τους τραγουδιστές;»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved