Σαμπρίνα: «Δεν είχα καλές σχέσεις με τον μπαμπά μου»
Showbiz

Σαμπρίνα: «Δεν είχα καλές σχέσεις με τον μπαμπά μου»

Η Σαμπρίνα μπορεί να μην είχε καλές σχέσεις με τον μπαμπά της, αλλά η απώλειά του την συγκλόνισε.

-Που σε δυσκόλεψε η ζωή;
«Όταν έχασα τον μπαμπά μου, ήταν μια δύσκολη στιγμή. Παρόλο που δεν ήμουν δεμένη μαζί του, οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, από τη μικρή μου ηλικία και δεν είχαμε καλές σχέσεις. Δεν ήταν δύσκολη στιγμή με την έννοια της απώλειας, γιατί απώλεια με τον μπαμπά μου υπήρχε όλη μου τη ζωή. Ήταν δύσκολη στιγμή λίγο πριν τον «χάσω», που άρχισα να συνειδητοποιώ ότι θα τον «χάσω» είπε στο Λοιπόν

- Γιατί δεν είχατε καλή σχέση με τον πατέρα σου;
«Δεν είχαμε καλή σχέση και δεν μπορέσαμε να τη φτιάξουμε. Έλειπε το στοιχείο της σχέσης πατέρα με κόρη, δεν ένιωσα ποτέ αυτή τη σχέση. Ο χαμός του μπαμπά μου δεν ήταν με την έννοια της απώλειας, γιατί δεν τον είχα ποτέ για να αισθανθώ την απώλεια. Την απώλεια με τον μπαμπά μου την αισθανόμουν από μικρή και ούτε την απώλεια, γιατί δεν είχα γνωρίσει αυτού του είδους τη σχέση, δεν την καταλαβαίνω.

-Πόσα χρόνια ήσασταν σε απόσταση;
«Όλα τα χρόνια της ζωής μου, μιλούσαμε σπάνια. Δεν μπορούσαμε να έχουμε επαφή και, όταν την επιδιώκαμε, δεν συνεννοούμασταν»

-Πόσες φορές στη ζωή σου τον είχες συναντήσει;
«Τον είχα συναντήσει... τρεις φορές που τον συναντούσα συζητούσαμε πάρα πολύ. Ο μπαμπάς μου ήταν πάρα πολύ έξυπνος, θα τον χαρακτήριζα «βιβλιοθήκη του κόσμου». Τον «έχασα» πριν από 4 μήνες, σε ηλικία 73 χρόνων. Ερχόταν κάποιες φορές και με έβλεπε, πήγαινα κι εγώ. Τα τελευταία 5-6 χρόνια αρχίσαμε λίγο να συνεννοούμαστε.


-Στη δουλειά σου ερχόταν, σε έβλεπε;
«Όχι, καθόλου. Δεν έβγαινε το βράδυ, δεν ήταν τέτοιος τύπος. Ο μπαμπάς μου ήταν ο τύπος του να διαβάζει φιλοσοφία, αρχαία. Δεν με είχε δει ποτέ στη δουλειά μου, να τραγουδάω στην πίστα. Μια φορά είχε έρθει στην Κέρκυρα, που είχα μία εμφάνιση, επειδή ήταν Κερκυραίος και βρισκόταν εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved