Imany: To μόντελινγκ, η εξέλιξη και η μουσική
Showbiz

Imany: To μόντελινγκ, η εξέλιξη και η μουσική

Η Imany της οποίας τα τραγούδια έχουμε λατρέψει έχει αποκτήσει φανατικό κοινό στη χώρα μας. Πόσοι από εσάς όμως γνωρίζετε ότι υπήρξε επιτυχημένο μοντέλο; Η ίδια μιλάει για την πορεία της μέχρι σήμερα αποκαλύπτοντας το πώς ωρίμασε μέσα στο πέρασμα των χρόνων...

Με ποιον τρόπο νιώθεις ότι εξελίσσεσαι µουσικά, όσο περνούν τα χρόνια;

Νοµίζω ότι έχω ωριµάσει ως καλλιτέχνις. Μεγάλωσα. Τα τραγούδια µου είναι ακόµα ακουστικά, αλλά πιο ζωντανά! Και δεν έχουν πια να κάνουν µε χωρισµούς και µελαγχολικές ιστορίες.

Ποιες είναι οι βασικές σου πηγές έµπνευσης;

Με κάποιον τρόπο, συνδέοµαι µε την πραγµατικότητα, είτε το τραγούδι αφηγείται κάτι προσωπικό είτε όχι. Το νέο άλµπουµ µου µιλάει κυρίως γι’ αυτά που παρατηρώ στον κόσµο γύρω µου και είναι, µάλλον, λιγότερο εσωστρεφές.

Για µεγάλο διάστηµα εργάστηκες ως µοντέλο στις ΗΠΑ. Τι θυµάσαι από τη ζωή σου εκεί; Με ποιον τρόπο θα έλεγες ότι η µόδα και το µόντελινγκ σε έχουν βοηθήσει στην καριέρα σου ως τραγουδίστριας;

Εµεινα 7 χρόνια στη Νέα Υόρκη. Έζησα την ανεξαρτησία και την ελευθερία, αλλά και την ωρίµανση και... τα χρήµατα. Το µόντελινγκ δεν µε βοήθησε πολύ. Χάρη σ’ αυτό ταξίδεψα, βέβαια, και έµαθα να είµαι αυτόνοµη, όµως το τραγούδι είναι εντελώς διαφορετικό πράγµα. Όταν κάνεις το µοντέλο, δεν χρειάζεται να δίνεις σηµασία στο κοινό. Αντιθέτως, όταν δίνεις συναυλίες, το κοινό είναι το απόλυτο επίκεντρο της προσοχής σου.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved