Η Lady Gaga έκανε συνέντευξη στον Δαλάι Λάμα
Showbiz

Η Lady Gaga έκανε συνέντευξη στον Δαλάι Λάμα

Η Lady Gaga συνάντησε τον ∆αλάι Λάµα όχι ως τραγουδίστρια, αλλά ως δημοσιογράφος.

Ως απεσταλμένη των followers της στο twitter, η Lady Gaga είχε συγκεντρώσει όλες τις ερωτήσεις τους και πήγε στον Δαλάι Λάμα να του κάνει συνέντευξη.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της διάσκεψης των δημάρχων των ΗΠΑ, που έγινε στην Ινδιανάπολη. Εκεί, ο Δαλάι Λάμα επικεντρώθηκε στην παγκόσμια σημασία που έχει η οικοδόμηση πόλεων φιλικών προς τους κατοίκους.

Στη συνάντηση, ωστόσο, που είχε με τη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έχει στα σκαριά δύο νέα άλμπουμ, η κουβέντα εστιάστηκε στη δύναμη της καλοσύνης και στο πώς μπορεί ο κόσμος να γίνει πιο συμπονετικός.

Η συζήτηση κράτησε περίπου 20 λεπτά και η 30χρονη τραγουδίστρια έθεσε μια σειρά ερωτημάτων που αφορούν τις αδικίες που συμβαίνουν στον κόσμο.

Μίλησαν για την ευγένεια και την ελπίδα, αλλά και για τον διαλογισμό, ενώνοντας τα χέρια τους στην αρχή και στο τέλος της συνέντευξης, που συντόνιζε η δημοσιογράφος Aν Κάρι. Η συνέντευξη της τραγουδίστριας με τον 81χρονο Δαλάι Λάμα μεταδόθηκε ζωντανά μέσω facebook και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα gagadaily.com, ενώ η Lady Gaga ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram για τους 17.500.000 ακολούθους της.

Πάντως, αυτή η συνάντηση είχε συνέπειες για την τραγουδίστρια, αφού, σύμφωνα με τον «Guardian», φέρεται ότι μπήκε σε μαύρη λίστα από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, καθώς το Πεκίνο θεωρεί τον πνευματικό ηγέτη συνωμότη που επιχειρεί την απόσχιση του Θιβέτ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved