Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ήταν λίγο έκπληξη η τέταρτη θέση»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ήταν λίγο έκπληξη η τέταρτη θέση»

H Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το YFSF, ωστόσο, οι ψήφοι του τηλεοπτικού κοινού την κατέταξαν στην τέταρτη θέση. 

«Το αποτέλεσμα δεν μου έκανε καμία εντύπωση, αν και εκείνη τη στιγμή παρατήρησα κάποιες αντιδράσεις στο πλατό και στην κριτική επιτροπή. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν η κάθε μου εμφάνιση να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου και να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό» είπε στο People.

Ο νικητής του παιχνιδιού, Γιάννης Κρητικός, δεν είχε καταφέρει να πάρει την πρωτιά σε κανένα από τα προηγούμενα live, κάτι που σχολιάστηκε έντονα. Αυτό, βέβαια, δεν τον απόκλεισε από την τελική τετράδα, καθώς είχε συγκεντρώσει την απαραίτητη βαθμολογία στο σύνολο των εμφανίσεών του. Σε ένα παιχνίδι όπου υπάρχουν βαθμολογίες, κριτές και ανάδειξη νικητή, ο κάθε διαγωνιζόμενος θέλει να πάρει την πρωτιά. Συνεπώς, είναι απόλυτα λογικό να τη ρωτήσω αν στενοχωρήθηκε με το αποτέλεσμα.

«Ήταν λίγο έκπληξη η τέταρτη θέση. Πιστεύω πως η αρχαία Ελλάδα γέννησε το δίκαιο και η νέα Ελλάδα απλώς το ξέχασε. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση, καθώς τα περισσότερα blogs υποστηρίζουν πως ήταν αδικία που δεν βγήκα πρώτη, αλλά σε πολλά ακόμα πράγματα, όπως η πολιτική και η παιδεία».

Πριν από το YFSF, η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2010 στο πρώτο Dancing With The Stars, όπου επίσης έφτασε στον τελικό, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση, καθώς νικήτρια αναδείχτηκε η Έρρικα Πρεζεράκου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από το καλοκαίρι του 2010, όταν τελείωσε το DWTS, μέχρι και την άνοιξη του 2016, που την ξαναείδαμε στο YFSF, η Ματθίλδη είχε μια τηλεοπτική αποχή έξι χρόνων. Κάτι για το οποίο δίνει τη δική της εξήγηση.

Αυτά τα έξι χρόνια αποχής η Ματθίλδη αποκαλύπτει πως δεν δέχτηκε κάποια πρόταση. «Απεναντίας, εγώ έκανα προτάσεις στα κανάλια. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση απλά για να είμαι, αλλά όταν έχω κάτι να πω. Καλλιτεχνικά μπορώ να εκφραστώ με πάρα πολλούς τρόπους. Δεν είμαι μια παρουσιάστρια που έχει ανάγκη την τηλεόραση. Είμαι καλλιτέχνιδα και μπορώ να εκφραστώ είτε μέσα από το θέατρο είτε μέσα από τον κινηματογράφο είτε μέσα από ένα σόου. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως τα concepts που πρότεινα στα κανάλια ήταν πάντα πιο μπροστά από την εποχή τους και τα έβλεπα μετά από χρόνια να γίνονται.

Για παράδειγμα, θυμάμαι πως το 1999 είχαμε κάνει έναν πιλότο παραγωγής του Τάσου Παπανδρέου, που είχε ως κεντρικό θέμα μια πολυκατοικία και τους ενοίκους των διαμερισμάτων της. Το είχαμε πάει σχεδόν σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια. Δεν το είχε πάρει, όμως, κανείς, διότι το θεωρούσαν πολύ προχωρημένο. Εννιά χρόνια μετά, το Mega αγόρασε από τους Ισπανούς αυτήν ακριβώς την ιδέα. Σκέψου πως εμείς το είχαμε σκεφτεί πολύ πριν το βρουν οι Ισπανοί. Αυτό ξέρεις τι μου έδειξε; Πως οι Έλληνες είμαστε φοβικοί στο να τολμήσουμε πράγματα. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να το είχαμε κάνει τότε και να πουλούσαμε εμείς το concept στους Ισπανούς» αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved