Showbiz

Γιατί πήγε στον εισαγγελέα ο Πλούταρχος; - Ποιούς κατηγορεί για κακούργημα;

Gossip-tv Team

Χθες η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε ότι ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απάτη.

Χρησιμοποιούν το όνομα του τραγουδιστή στο διαδίκτυο, έκαναν σελίδες με το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου και έκλειναν ραντεβού με ανήλικες θαυμάστριές του. Οι ίδιοι μάλιστα χρησιμοποιούν το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου παραπέμποντας σε διαφημιστικά πακέτα, με σκοπό το κέρδος.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Πέτρος Καϊμακάμης, σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της Κουτσελίνη είπε μεταξύ άλλων: «Έχουν ιδρύσει επαγγελματικές σελίδες και προσωπικό προφίλ και με το καλλιτεχνικό όνομα του Γιάννη Πλούταρχου και με το κανονικό του. Παρουσιάζονται ότι επικοινωνούν ως Πλούταρχος με τους θαυμαστές του. Το ψεύτικο προφίλ έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και άρα αυξάνει τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Είναι μεγάλο το ποσό και προσδιορίζει την πράξη αυτή σε βαθμό κακουργήματος. Υπάρχουν πάνω από έξι με επτά ψεύτικα προφίλ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved