Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού Φουρέιρα-Λυκούδη;
Showbiz

Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού Φουρέιρα-Λυκούδη;

Η Ελένη Φουρέιρα χώρισε από τον Σπυράγγελο Λυκούδη. Το γιατί «κρύβεται» στην αιφνιδιαστική επίσκεψη της τραγουδίστριας στον πρώην σύντροφό της στην Κεφαλλονιά.  Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να του κάνει έκπληξη και να δώσει μια ευκαιρία στην σχέση τους. 

Πήγε στο νησί χωρίς εκείνος να γνωρίζει τίποτα και κατευθύνθηκε αμέσως εκεί που ήξερε ότι θα τον βρει, στην οικογενειακή του επιχείρηση, η οποία απλώς τυχαίνει να είναι και ένα από τα πιο in και πολυσύχναστα beach bar του νησιού. Η έκπληξη… πέτυχε, καθώς σ Σπυραγγελος Λυκούδης ήταν όντως εκεί. Μονό που δεν ήταν μόνος του.

Σύμφωνα με το Ciao, το οποίο επικαλείται απόλυτα αξιόπιστες πήγες, ανθρώπους που βρίσκονταν στην Κεφαλλονιά τις συγκεκριμένες μέρες, η Ελένη ήλθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο εφιάλτη μιας ερωτευμένης γυναίκας καθώς είδε το σύντροφο της παρέα με μια άλλη γυναίκα.

Μια γυναίκα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη showbiz και όπως λένε οι ίδιες πηγές είναι παλιά γνώριμη του εφοπλιστή, καθώς ανήκει στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον με εκείνον και οι οικογένειες τους συνδέονται με παλιά φιλία. Η ξανθιά αυτή γυναίκα περνάει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στην Κεφαλλονιά και όπως ματρυρούν οι γνωρίζοντες, τον τελευταίο καιρό έχει έλθει πολύ κοντά με το σύντροφο της τραγουδίστριας.

Σε μια τέτοια κοντινή στιγμή τους τσάκωσε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ έγινε πυρ και μανία και όπως φαίνεται ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με την ίδια να στήνει έναν τεράστιο καυγά στον εφοπλιστή, όχι ακριβώς μπροστά στους πάντες, αλλά όχι και τόσο ιδιωτικά ώστε να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Κι αφού τελείωσε ο καυγάς, η τραγουδίστρια έφυγε αρον-άρον από το νησί επιστρέφοντος στην Αθήνα, όπου όσοι την είδαν δεν μπόρεσαν να μην καταλάβουν ότι πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις της η ίδια έσερνε μια μεγάλη στενοχώρια.

Τις τελευταίες μέρες Ελένη και Σπυράγγελος δεν επικοινωνούν και όσοι τους ξέρουν λένε ότι τα πάντα στη σχέση τους είναι ρευστά, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προβλέψουν που θα κάτσει η μπίλια και αν το ζευγάρι θα τα καταφέρει ή θα χωρίσει οριστικά. Το τελευταίο αυτό περιστατικό, πάντως, δεν βοήθησε καθόλου να εξομαλυνθούν τα πράγματα μεταξύ τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved