Γιάννης Πλούταρχος: Εξηγεί πρώτη φορά τους λόγους για τη μήνυση που κατέθεσε
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Εξηγεί πρώτη φορά τους λόγους για τη μήνυση που κατέθεσε

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχαν αναφέρει ότι ο Γιάννης Πλούταρχος τις προηγούμενες μέρες πέρασε το κατώφλι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απάτη.

Τους λόγους για τους οποίους κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων εξήγησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Πλούταρχος με μια ανάρτησή στις επίσημες σελίδες του στα social media.
«
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ !
Αγαπητοί Φίλοι,
Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο εμφάνισης, σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο facebook, ψεύτικων προφίλ, που παράνομα οικειοποιούνται το όνομα και την ταυτότητά μου, με σκοπό κακόβουλες και παράνομες ενέργειες, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αφού κυριολεκτικά εξάντλησα κάθε πρόσφορο σε εμένα μέσο για την προστασία τόσο εμού όσο και όλων εσάς που πεπλανημένα μπορεί να θεωρείτε ότι συναλλάσσεστε μαζί μου, αναγκάστηκα να κινήσω τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, καταθέτοντας ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατά αγνώστων δραστών και παντός συνυπαίτιου για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που τελέστηκαν εις βάρος μου και υπέπεσαν στην αντίληψή μου. Σε κάθε περίπτωση εφιστώ και με την παρούσα την προσοχή σας και τονίζω ότι οι μοναδικές επίσημες σελίδες μου είναι:
Website: http://www.yannis-ploutarchos.gr
Facebook:Yannis Ploutarchos Γιάννης Πλούταρχος Official (https://www.facebook.com/yannisploutarchos.gr.official)
Youtube: YannisPloutarchosgr (https://www.youtube.com/user/YannisPloutarchosgr)
Twitter: Y_Ploutarchos (https://twitter.com/y_ploutarchos)
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αμέριστη στήριξή σας, που μου δίνει δύναμη όλα αυτά τα χρόνια να συνεχίζουμε ως συνοδοιπόροι το υπέροχο μουσικό μας ταξίδι.
Με αγάπη
Γιάννης Πλούταρχος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved