Στη πίστα του Παντελίδη ο Βασίλης Καρράς
Showbiz

Στη πίστα του Παντελίδη ο Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς, που όπως έχει δηλώσει πολλάκις έβλεπε τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη σαν γιο του, θα τεθεί επικεφαλής του σχήματος που θα κληθεί να επαναφέρει το νυχτερινό κέντρο στον χάρτη της διασκέδασης περίπου στο τέλος Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, οριστικοποιήθηκε το σχήμα του νυχτερινού μαγαζιού που παρέμενε με κατεβασμένα ρολά από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. H σχέση του Βασίλη Καρρά με τον πρόωρα χαμένο τραγουδιστή ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Πολλοί τη χαρακτήριζαν οικογενειακή, καθώς ο Θεσσαλονικιός ερμηνευτής ήταν εκείνος που ανέβασε τον 32χρονο ερμηνευτή από τα μικρά μαγαζιά στις μεγάλες πίστες και επένδυσε μάλιστα σε αυτόν.


Θα τιμήσει τη μνήμη του
Το σχήμα λοιπόν θα ανοίγει ο Βασίλης Καρράς, ενώ θα ακολουθεί ο Νότης Σφακιανάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρράς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον επιχειρηματία του Τeatro Κώστα Μπερτάκη και αναμένεται να τιμήσει τη μνήμη του Παντελή και πάνω στην πίστα, ερμηνεύοντας κάποια από τα τραγούδια που είχε γράψει και τραγουδήσει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved