Τάκης Ζαχαράτος: «Έχω γεννηθεί για να δίνω χαρά»
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Έχω γεννηθεί για να δίνω χαρά»

Για δεύτερο καλοκαίρι ο Τάκης Ζαχαράτος κάνει περιοδεία με την παράσταση «I am what I am» (είμαι αυτός που είμαι). Μια φορά δεν ήταν αρκετή;

«Η αγάπη του κόσμου, η καλή ενέργεια που ανταλλάξαμε, οι όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε, τα γέλια μας και φυσικά η κατάσταση που βιώνουμε όλοι με οδήγησαν στο να κάνω και φέτος το καλοκαίρι περιοδεία με τη συγκεκριμένη παράσταση» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τελικά, ποιος είστε;

«Ένας άνθρωπος που θέλει συνεχώς να εξελίσσεται, να πηγαίνει παρακάτω και όλο αυτό να το μοιράζεται με τον κόσμο. Νομίζω ότι έχω γεννηθεί για να δίνω χαρά. Το θεωρώ ευλογία.»

-Πέρσι αν και ήταν ένα πολύ δύσκολο οικονομικά καλοκαίρι πήγατε εξαιρετικά καλά, στην περιοδεία

«Νομίζω ότι το σύμπαν συνωμότησε προ αυτήν την κατεύθυνση. Ο κόσμος, όπως και εγώ φυσικά, είχε ανάγκη να δραπετεύσει από όλο αυτό το μαύρο σύννεφο που μας περιβάλλει. Η παράσταση είναι άκρως καλοκαιρινή, ταξιδιάρικα, έντιμη, με μεγάλη ποικιλία από την επικαιρότητα (καλλιτεχνική/πολιτική/κοινωνική), εμπλουτισμένη με γέλιο, τραγούδια, συγκίνηση, νοσταλγία. Γλυκαίνει την ψυχούλα του κόσμου. Το διαπιστώνω από τα πολύ ωραία λόγια που μου έλεγαν πέρσι στο καμαρίνι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved