Από την tv, καντινιέρης στην Άνδρο ο…
Showbiz

Από την tv, καντινιέρης στην Άνδρο ο…

Ποιος είπε ότι μόνο η Ελένη Μενεγάκη θα περνά τα καλοκαίρια της στην Άνδρο. Στο νησί και μάλιστα για επαγγελματικούς λόγους θα βρίσκεται ένα ακόμα πρόσωπο της τηλεόρασης. 

Ο Σάββας Πούμπουρας πριν χορέψει στο «All star dancing» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1, θα μαγειρεύει στην Άνδρο, στην καντίνα που άνοιξε με έναν φίλο του στην παραλία Παραπόρτι.

«Νομίζω αυτό είναι το όνειρο όλων των ανθρώπων. Να κάνουν διακοπές, να πίνουν μπίρες και να δουλεύουν», δηλώνει στη «Freddo» χαριτολογώντας. Το καλύτερο όμως είναι πως ο Σάββας δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Τη «δουλεύει» την καντίνα: «Εγώ μαγειρεύω. Φτιάχνω τα φαγητά για τον κόσμο εδώ στην παραλία. Από σάντουιτς μέχρι σαλάτες. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και χαίρομαι γι' αυτό. Θα μείνω όλο το καλοκαίρι εδώ στο νησί», εξηγεί.

Ο ίδιος απεχθάνεται τις ταμπέλες και έτσι, αν και τον έχουμε δει επαγγελματικά σε πολλούς «ρόλους», επιλέγει αυτόν του ανθρώπου που απλά αγαπά τη δουλειά του και πειραματίζεται μέσα από αυτήν.

Όσο για την προσωπική του ζωή; Εκεί ο παρουσιαστής «πετάει το γάντι» στην ιδέα του γάμου και επιλέγει να ζει μια όμορφη ζωή με την επι 5 χρόνια σύντροφο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved