Πώς ο Μάνος Πίντζης βοήθησε 16χρονη σε τροχαίο
Showbiz

Πώς ο Μάνος Πίντζης βοήθησε 16χρονη σε τροχαίο

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Μάνο Πίντζη, ο οποίος βρέθηκε μπροστά σε ένα ατύχημα και κατάφερε να σώσει μια κοπέλα από τα χειρότερα. Αυτό έκανε ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης μα πάνω από όλα άνθρωπος, που ενήργησε αστραπιαία όταν είδε την κοπέλα αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου.

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε τους παππούδες του στο Ξυλόκαστρο και τη Δευτέρα, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η γυναίκα του, ακριβώς μπροστά στα μάτια του έγινε ένα ατύχημα. Η μπροστινή οδηγός, μεγάλης ηλικίας, σταμάτησε ξαφνικά με συνέπεια να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο το μηχανάκι που ακολουθούσε. Σε αυτό επέβαιναν δύο παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών. Το ένα, το κορίτσι, τραυματίστηκε πιο σοβαρά, όμως είχε άγιο, αφού χάρη στις πρώτες βοήθειες του Μάνου Πίντζη γλίτωσε τα χειρότερα.

«Έγιναν όλα μπροστά στα μάτια μου. Τράβηξε ξαφνικά χειρόφρενο η μπροστινή οδηγός και έπεσαν τα παιδιά κάτω. Κατέβηκα αμέσως από το αυτοκίνητο και έτρεξα κοντά τους. Το αγόρι ήταν χτυπημένο, αλλά ελαφριά. Το βοήθησα να σηκωθεί και να συνέλθει. Το κορίτσι ήταν μέσα στα αίματα», εξηγεί στη Freddo ο Μάνος Πίντζης.

Αμέσως βοήθησε την κοπέλα, η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ. «Είχε χτυπήσει στο γόνατο. Είχε μια τρύπα και μεγάλη αιμορραγία. Αρχικά νόμιζα πως είχαν μπει χαλίκια στην τρύπα που έβλεπα, αλλά μετά κατάλαβα πως ήταν ιστός. Βρήκα βαμβάκι που είχα και της έβαλα στο γόνατο για να μη δει η κοπέλα την τρύπα, καθώς ήταν ήδη σοκαρισμένη και με τέτοιο θέαμα θα λιποθυμούσε. Αμέσως λέω στη γυναίκα μου πως πρέπει να τη βάλουμε στο αμάξι και να την πάμε στο ιατρικό κέντρο. Εκεί της έγιναν ράμματα», λέει.

Ο ίδιος ήξερε πώς να ενεργήσει, αφού γνωρίζει καλά από πρώτες βοήθειες, έχει διαβάσει πολλά και παρακολουθεί πολλά ντοκιμαντέρ που αφορούν την υγεία.
Ο ηθοποιός ένιωσε μεγάλη συγκίνηση όταν την επόμενη μέρα επικοινώνησε μαζί του η μητέρα του αγοριού και τον ευχαριστούσε συνέχεια: «Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Για εμένα είναι αντανακλαστικό πλέον να δίνω το χέρι μου εκεί που χρειάζονται βοήθεια. Είναι αρχοντιά, είναι μεγαλείο», δηλώνει στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved