Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν έχω περάσει και λίγα»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν έχω περάσει και λίγα»

Για τα αρνητικά δημοσιεύματα, τις δυσκολίες στον κόσμο του lifestyle αλλά και για την αδικία που έχει βιώσει μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν έχω περάσει και λίγα. Όμως δεν κλαίγομαι. Δεν μου αρέσει να μεμψιμοιρώ, ούτε να μιζεριάζω. Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Κάποιοι, μάλιστα, πολύ σοβαρές που τους λυγίζουν. Ναι, υπήρξαν στιγμές που δεν άντεξα κι εγώ και ξέσπαγα. Όλοι έχουμε αδικηθεί κάποια στιγμή. Δεν θα έλεγα ότι με αδίκησαν άνθρωποι του δικού μου χώρου, του θεάτρου. Για μένα το όποιο θέμα, ήταν πάντοτε τα γύρω-γύρω. Ο Τύπος, τα περιοδικά, οι εφημερίδες, κάποια θέματα σε gossip εκπομπές. Τότε, δεν ήμουν καθόλου χαλαρή. Έλεγα “ωχ, θα με ρωτάνε πάλι για τα προσωπικά μου!”. Ενώ σήμερα που έχω παντρευτεί, που έχω κι ένα παιδί, ηρεμήσατε εσείς, ηρέμησα κι εγώ. Δεν έχει gossip πια η ζωή μου

Έχει σταθερότητα, ασφάλεια και αγάπη, πράγματα αδιαπραγμάτευτα για μένα. Ακόμη και τότε που έβγαζα μία άλλη συμπεριφορά, πιο κλειστή, ήμουν εγώ η Κατερίνα. Απλά οι συνθήκες δεν μου επέτρεπαν να γίνω πιο ανοιχτή και να εκφράζομαι άνετα για μένα και τη ζωή μου. Όσο περνούν τα χρόνια τα βλέπω όλα με μία άλλη ματιά. Δυσκολίες σοβαρές και ανυπέρβλητες είναι μόνο τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι. Γι’ αυτό αισθάνομαι τυχερή που είμαι καλά εγώ, αλλά και οι άνθρωποι που αγαπώ κι έχω δίπλα μου», λέει στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved