Μπουράκ Οζτσιβίτ: «Θέλω να έχω αισιόδοξη ματιά, ακόμα και στα πιο ασήμαντα πράγματα»
Showbiz

Μπουράκ Οζτσιβίτ: «Θέλω να έχω αισιόδοξη ματιά, ακόμα και στα πιο ασήμαντα πράγματα»

Η πρώτη γνωστή σχέση του Μπουράκ Οζτσιβίτ ήταν το 2006 με τη Ζεϊνέπ Ντορτκαρντές, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για περίπου πέντε χρόνια.

Αργότερα στη ζωή του μπήκε η Βιργκό Οζέρ, ενώ στα τέλη του 2011 ο ίδιος έκανε σχέση με την Τζεϊλάν Τσαπά.
Εκείνη τη χρονιά αναγκάστηκε να μετακομίσει, καθώς περισσότερες από 100 θαυμάστριες τον μήνα, έχοντας μάθει τη διεύθυνσή του, του χτυπούσαν το κουδούνι για ένα αυτόγραφο. Τον Μάρτιο του 2012 η σχέση του ζευγαριού θα περάσει μεγάλη κρίση η οποία τελικά δεν θα ξεπεραστεί ποτέ.

Εδώ και δύο χρόνια ο ηθοποιός έχει σχέση με τη διάσημη συνάδελφό του Φαχριγέ Εβσέν και παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα τους θέλουν σύντομα να παντρεύονται, ο πρωταγωνιστής του «Kara Sevda» δηλώνει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και αυτό που θέλει στην παρούσα φάση της ζωής του είναι να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα και να γίνεται καλύτερο άνθρωπος.


«Θέλω να έχω αισιόδοξη ματιά, ακόμα και στα πιο ασήμαντα πράγματα. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να μπορείς να λες ''ευχαριστώ''. Είναι μια πολύ δύσκολη λέξη. Αν μπορείς να τη λες, σημαίνει πως τα κατάφερες. Αν δεν μπορείς να την πεις, δεν είσαι ευτυχισμένος και καλός άνθρωπος. Όλα αυτά τα επηρεάζει η αγάπη. Της γυναίκας της ζωής μου, της οικογένειάς μου, τον προσώπων που με περιβάλλουν. Μαθαίνεις να μη συγκεντρώνεσαι σε ένα μόνο πράγμα στη ζωή και να βαδίζεις με ισορροπία σε παράλληλους δρόμους».

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved