Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν θα επέλεγα ποτέ…»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν θα επέλεγα ποτέ…»

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για το κόψιμο της εκπομπής που παρουσίαζε στον Ant1 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την… κακή χρονιά.

-Σε αγχώνουν οι συνεντεύξεις;

«Πιο παλιά ναι, τώρα πλέον όχι. Περισσότερο έχω αισθανθεί άγχος για δηλώσεις που πρέπει να κάνω on camera παρά έτσι όπως είμαστε εμείς τώρα και τα λέμε. Πάντα τυχαίνει να πρέπει να πας σε μια εκδήλωση πάνω που έχει «σκάσει» αυτό για το οποίο δε θες να μιλήσεις και πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να το αποφύγεις. Όποια ερώτηση όμως κι αν μου κάνεις, θα απαντήσω αναλόγως» τόνισε στο Esquire.

-Είσαι από αυτούς που θεωρούν το 2016 μια κακή χρονιά;

«Όσα στραβά κι αν συνέβαιναν, δε θα επέλεγα ποτέ να δω μια φάση σαν αυτό που λέμε «κακή περίοδο» γιατί δε με συμφέρει ως σκέψη. Μέσα στη χρονιά, ας πούμε, κόπηκε η εκπομπή μας στον Ant1. Δεν πρόκειται όμως να το καταγράψω σαν κακή εμπειρία και να πω «Ε ρε τι μας βρήκε το 2016», γιατί, αν τα τοποθετώ όλα έτσι, υπό το πρίσμα της γκρίνιας και αισθάνομαι αδικημένη, δε θα μάθω τίποτα απ’ αυτά. Από όλα όσα συμβαίνουν παίρνεις μαθήματα. Ας πούμε, λοιπόν, ότι το 2016 είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά μέχρι στιγμής.»

-Ποιος στενοχωρήθηκε πιο πολύ; Εσύ ή ο Ουγγαρέζος;

«Νομίζω ότι ο Δημήτρης ήταν λίγο πιο στενοχωρημένος. Είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει και μ’ εκείνο το αντρικό αρχέτυπο που «ο άντρας του σπιτιού» παίρνει την αποτυχία λίγο πιο βαριά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved