Showbiz

Η Ασλανίδου τραγούδησε μεσοπέλαγα Παντελίδη και ράγισαν καρδιές

Gossip-tv Team

Μπορεί να έχουν περάσει πια πέντε μήνες από τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη αλλά οι συνάδελφοί του δεν τον ξεχνούν.

Δεν είναι μόνο τα τραγούδια του, που ήταν και είναι τεράστιες επιτυχίες, είναι η ανάμνηση αυτού του καθαρού παιδιού που δεν λέει να φύγει από την καρδιά τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μελίνα Ασλανίδου έφερε δάκρυα στα μάτια στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Crystal όταν τραγούδησε το "Παραμυθιάζομαι" του Παντελή Παντελίδη και με δυσκολία έβγαλε πέρα το τραγούδι αφού τα δάκρυα ανέβαιναν και στα δικά της μάτια.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο κρουαζιερόπλοιο για μια πρωτότυπη συναυλία εν πλω. Μέσα στο κατάμεστο θέατρο όταν οι θεατές άκουσαν τις πρώτες νότες του τραγουδιού του Παντελίδη, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα με την Μελίνα να είναι πολύ φορτισμένη και να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση της.
Μετά το τέλος του τραγουδιού η Μελίνα Ασλανίδου έστειλε το δικό της μήνυμα στον αδικοχαμένο τραγουδιστή στέλνοντας μια καρδιά προς τον ουρανό και λέγοντας "Τα τραγούδια να ξέρετε δεν αφήνουν ποτέ τις ψυχές να φύγουν. Πάντα θα λέμε τραγούδια του Παντελή και πάντα θα είναι ο Παντελής κοντά μας"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved