Το ξεκαρδιστικό «ατύχημα» της Μπαλατσινού και το… ριφιφί για να μπει στο σπίτι! (φωτό)
Showbiz

Το ξεκαρδιστικό «ατύχημα» της Μπαλατσινού και το… ριφιφί για να μπει στο σπίτι! (φωτό)

Το σίγουρο είναι ότι η Τζένη Μπαλατσινού το καταδιασκεδάζει στις διακοπές της ακόμα και αν της τυχαίνουν αναποδιές που συχνά την αναγκάζουν να κάνει... πράγματα που προφανώς όχι μόνο δεν θα ήθελε αλλά τη βάζουν και σε μπελάδες!

Τι έπαθε η παρουσιάστρια; Πριν από μερικές εβδομάδες και ενώ βρισκόταν σε διακοπές για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει έπαθε κάτι που πραγματικά την έβαλε σε ταλαιπωρία αλλά την έκανε και να γελάσει πολύ. Είχε πλέον περάσει η ώρα, βράδυ και η ίδια ήταν χαλαρή και ήρεμη. Είχε ανοίξει την πόρτα του καταλύματος στο οποίο έμενε και βγήκε έξω για λίγα λεπτά. Δεν περίμενε όμως πως ένα... δροσερό αεράκι θα έκλεινε την πόρτα ενώ εκείνη ήταν έξω με το νυχτικό και θα την άφηνε εκτός σπιτιού και χωρίς κλειδιά για να ξαναμπεί μέσα. Τι έκανε;
Επειδή το σπίτι ήταν υπερυψωμένο, γύρω στα τρία μέτρα από το έδαφος, χρειάστηκε να κάνει... παντέντα με δύο τρία τραπέζια το ένα πάνω στο άλλο αλλά και μερικές καρέκλες ώστε να ανέβει στο παράθυρο του σπιτιού που ευτυχώς ήταν ανοιχτό και όχι ασφαλισμένο, να μπει μέσα στο σπίτι με... ριφιφί και με δυνατότητες... επαγγελματία και να ανοίξει τελικά την πόρτα ώστε να μην μένει κλειδωμένη μέσα. Βλέπετε, όπως έγραψε και η ίδια στο instagram της όπου και ανέβασε φωτογραφία την ώρα της... διάρρηξης, έλειπε και ο γείτονας για να μπορέσει να τη βοηθήσει. Φαντάζεστε τι γέλιο έκανε η ίδια και η παρέα της. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε από τη στιγμή του... εγκλήματος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved