Αντώνης Λουδάρος: «Κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια και στην τσέπη του άλλου»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια και στην τσέπη του άλλου»

O Αντώνης Λουδάρος έχει βραβευτεί για αμφίεση, κάνοντας ρόλο γυναικείο.

«Το έβλεπα ,κάθε φορά στην τηλεόραση και έλεγα: «Με τίποτα». Πρέπει να είσαι 100% αποφασισμένος και δεν μπορώ αυτό να γίνεται κάθε εβδομάδα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Φοβάσαι, ενδεχομένως, την αντίδραση μιας μερίδας κοινού που δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση αυτά τα σόου;

«Πάντα υπάρχουν οι άνθρωποι, μια μερίδα κοινού που δεν τους αρέσει, όπως το ίδιο συνέβη και με την παρουσίαση που έκανα, βεβαίως, συνυπολογίζεται κάθε φορά. Καθένας μπορεί να έχει την αντίρρηση του, γιατί ο Αντώνης πηγαίνει και κάνει παρουσίαση, πηγαίνει σ' ένα τηλεπαιχνίδι, πηγαίνει στο Αction 24 και κάνει παρουσίαση μιας μουσικής εκπομπής...Παρουσιάζω και μια μουσική εκπομπή με το Μιχάλη Μαρίνο και τη Μαρία Κωνσταντάκη. Κάθε φορά υπάρχει κάποιος που θα έχει την αντίθετη άποψη, σεβαστή, αλλά τη ζωή μου τη ζω εγώ, δεν τη ζει κανένας άλλος»

-Σου είχαν εκφράσει αντιρρήσεις και παράπονα όταν σε έβλεπαν σε ρόλο παρουσιαστή στην τηλεόραση;

«Βέβαια, μόνο θετικά σχόλια ακούω;»

-Πως αντιμετωπίζεις τα πικρά σχόλια;

«Με χαμόγελο, δεν γίνεται αλλιώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια και στην τσέπη του άλλου. Κάποιοι το κάνουν από αγάπη, με έχουν πολύ ψηλά και θεωρούν ότι δεν μου αξίζει αυτό, κι ότι θα έπρεπε να κάνω κάτι πολύ καλύτερο, αλλά δεν μου πληρώνουν το σούπερ-μάρκετ μου, τι να κάνουμε; Έχεις μια τράπουλα στα χέρια σου για να παίζεις, δεν σημαίνει ότι κάθε φορά θα βγείς νικητής ή ότι κάθε φορά θα σου έρθει το καλό φύλλο, άλλα θα πρέπει να συνεχίζει να παίζεις την παρτίδα της ζωής.»

-Θα ξανάκανες κάτι το οποίο ήξερες ότι το κοινό δεν αρέσκεται να σε βλέπει;

«Δεν υπάρχει καθόλου αυτό, είναι τι αρέσει σε μένα και τι θέλω να κάνω κάθε φορά, από εκεί και πέρα, μακάρι να μπορούσα να ικανοποιώ τον κόσμο κάθε φορά στο 100%, αλλά δεν θα προχωρήσω τη ζωή μου με γνώμονα αυτό, δε γίνεται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved