Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γεμίζουν τα θέατρα στην περιοδεία για το “Κόκο μπλόκο”»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γεμίζουν τα θέατρα στην περιοδεία για το “Κόκο μπλόκο”»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αυτό το καλοκαίρι κάνει περιοδεία με την ξεκαρδιστική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Κόκο μπλόκο» και μίλησε για το έργο σε συνέντευξή της.

Περιοδεία με «Κοκομπλόκο». Τι να περιμένει ο κόσμος που θα έρθει να σας δει;

Η παράσταση τρέχει ήδη αρκετό καιρό. Στη φάση που βρίσκεται ο κόσμος, η οποία είναι λίγο χειρότερη από πέρσι όσον αφορά στα κοινωνικά δεδομένα, αυτό που συμβαίνει με το «Κοκομπλόκο» είναι κάτι υπέροχο. Ο κόσμος περνάει πολύ καλά και κάθε μέρα το θέατρο γεμίζει ολοένα και περισσότερο.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην παράσταση;

Εγώ είμαι από αυτούς τους ρόλους που στις φάρσες κάνουν την ανατροπή.

Για σένα είναι η δεύτερη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά.

Ναι. Βέβαια έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που δουλέψαμε μαζί, λα είναι ένας άνθρωπος που έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί θεωρώ ότι είναι βαθιά καλός. Και τότε στο «Σεσουάρ» είχαμε περάσει πολύ καλά μαζί, κάναμε πολλή παρέα, γελάσαμε πα ρα πολύ. Τότε ήταν και η πρώτη φορά έπειτα από χρόνια που έβγαινε στο επαγγελματικέ θέατρο, όντας για χρόνια παρουσιαστής κα είχε αυτό τον υπέροχο ενθουσιασμό τον οποίο με μεγάλη μου χαρά παρατηρώ ότι διατηρεί ακόμα. Ο Νίκος είναι ένα παιδάκι που παίξει πάνω στη σκηνή, είναι ένα υπέροχο πράγμα αυτό.

Σε αυτή την περιοδεία όμως υπάρχει και κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοδεία που έχεις κάνει. Έχεις μαζί την κόρη σου!

Ναι! Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μιας και θηλάζω αποκλειστικά και αυτό είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση. Δεν είναι εύκολο, αλλά επειδή ξέρω ότι πολλές γυναίκες το έκαναν και στο παρελθόν (π.χ. στα μπουλούκια), θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω. Βεβαίως, έφερα μαζί και τη μητέρα μου, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορούσα να έχω μαζί μου το παιδί την ώρα που παίζω. Είναι δύσκολο όλο αυτό, είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά το χαμόγελο της κόρης μου στην αρχή και στο τέλος της μέρας με ανταμείβει 100%.

Πηγή: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved