Φαίη Ξυλά: «Με τον Κωνσταντίνο επιλέξαμε να κρατήσουμε το παιδί μακριά από τη δημοσιότητα»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Με τον Κωνσταντίνο επιλέξαμε να κρατήσουμε το παιδί μακριά από τη δημοσιότητα»

Η Φαίη Ξυλά εξήγησε γιατί εκείνη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος δεν επιτρέπουν οι φωτογράφοι να απαθανατίζουν τον γιο τους.

Ο Κωνσταντίνος σε βοηθάει σε όλες τις καθημερινές ανάγκες του μικρού για τη φροντίδα του;

Είναι αλήθεια, ο Κωνσταντίνος με βοηθάει σε όλα. Είναι πάνω από το παιδί, όπως κι εγώ εξίσου. Αναγκαστικά είμαι λίγο παραπάνω εγώ, γιατί θηλάζω και το μωρό με χρειάζεται, θέλει τη μαμά του, ούτως ή άλλως το παιδάκι, μέχρι κάποια ηλικία περισσότερο.

Το μωρό είναι σχεδόν 11 μηνών και εξακολουθείς να το θηλάζεις ακόμη;

Ναι, θηλάζω ακόμη. Είναι δύσκολο με τη δουλειά, γιατί πρέπει να βγάζεις γάλα, αλλά αν το θέλεις όλα γίνονται. Είναι σχεδόν 11 μηνών και το θηλάζω ακόμη, κάτι που μου φαίνεται φυσιολογικό και πολύ δύσκολο να το σταματήσω. Μου λένε ότι σιγά-σιγά πρέπει να το σταματήσω, αφού δουλεύω και τόσες ώρες, γιατί το παιδί τρώει και διάφορες τροφές τώρα, κανονικά, ο θηλασμός είναι λιγότερος, πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Μου φαίνεται δύσκολο να σταματήσω γιατί μου αρέσει κι εμένα, νιώθω ότι του κάνει καλό.

Έχετε απαγορεύσει με τον Κωνσταντίνο την έκθεση του γιου σας στα φώτα της δημοσιότητας.

Καμία φωτογραφία του παιδιού. Δε νομίζω ότι θα είναι καλό για το παιδί να εκτίθεται δημόσια. Εμείς είμαστε ηθοποιοί, οι συγγενείς ή τα παιδιά μας, δεν φταίνε σε τίποτα, μπορεί να μη θέλουν. Μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά, να μην του αρέσει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved