Φαίη Ξυλά: Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Showbiz

Φαίη Ξυλά: Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Η Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Έχασες όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πώς τα κατάφερες;

Δεν προσπάθησα ιδιαίτερα γι' αυτό, είναι κάτι που δεν' απέκτησα με ιδιαίτερο κόπο, έγινε μόνο του. Προφανώς έχω καλό μεταβολισμό και σίγουρα το ότι δεν κάθομαι, γιατί η δουλειά μου έχει πολύ κίνηση. Βοήθησε το ότι θηλάζω, τρέχω όλη την ημέρα. Έτσι ήρθε κι έδεσε όλο το πράγμα, κι όσο γρήγορα τα πήρα 25 κιλά, έτσι τα έχασα. Ήμουν χαλαρή με τα κιλά μου στην εγκυμοσύνη, δεν με απασχολούσαν καθόλου, ούτε αν θα τα χάσω μετά, είχα άλλες προτεραιότητες την περίοδο αυτή. Πήρα πολύ γρήγορα τα κιλά και τα έχασα πολύ γρήγορα.

Με τα ξενύχτια του μωρού πώς τα πήγες;

Δεν μπορώ να πω ότι με ταλαιπώρησε πολύ με ξενύχτια, 1-2 φορές, που ήμουν πολύ κουρασμένη, έτυχε να έχει γκρίνια το παιδί. Πιο πολύ είναι π κούραση της δουλειά και φυσικά μετά η συνεχόμενη απασχόληση στο σπίτι, γιατί με το παιδί τρέχω πάνω-κάτω, οπότε μου έκανε καλή γυμναστική. (Γέλια). Έπαιρνα κιλά από την πρώτη μέρα. Μέχρι τον πέμπτο μήνα δούλευα και δεν φαινόταν ότι είμαι έγκυος. Φαινόμουν λίγο πιο νταρντάνα. Ήμουν αρκετά λεπτή πριν, οπότε δεν φαινόταν ότι πάχυνα πολύ. Με το που σταμάτησα τη δουλειά έκανα μια κοιλαρά...

Δε σε τρόμαξε καθόλου το σώμα σου που άλλαξε με 25 κιλά επιπλέον; Όχι, ήταν τα κιλά της εγκυμοσύνης μου, μου φαινόταν πολύ φυσιολογικό που τα έπαιρνα, δεν αισθανόμουν ότι ήμουν χοντρή, αλλά το ότι ήμουν έγκυος. Έβλεπα στη ζυγαριά του γιατρού μου, όχι στη δική μου, γιατί δε ζυγίζομαι ποτέ, δεν το έχω συνήθεια. Ήταν φυσιολογικό να αλλάζει το σώμα μου, αλλά επειδή άλλαζε μέρα με τη μέρα δεν είχα καταλάβει ότι πήρα 25 κιλά. Αν δε μου το έλεγε ο γιατρός και δεν έβλεπα τα μάτια του να ανοίγουν διάπλατα, «Χριστέ μου!!! Πόσα κιλά παίρνεις;», θεωρούσα ότι πορεύομαι πολύ φυσιολογικά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved