Νανά Καραγιάννη: Το συγκλονιστικό μήνυμά της φίλης της: «Σου ζητώ συγγνώμη για την αδυναμία μου»
Showbiz

Νανά Καραγιάννη: Το συγκλονιστικό μήνυμά της φίλης της: «Σου ζητώ συγγνώμη για την αδυναμία μου»

Και ενώ η Νανά Καραγιάννη διανύει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της μιας και τα τελευταία νέα για την υγεία της δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρα, μια άλλοτε πολύ στενή της φίλη ανέβασε ένα ποστ που πραγματικά συγκινεί και ανατριχιάζει.

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη η οποία θλιμμένη για όσα συμβαίνουν στην Νανά, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της για εκείνη και να δώσει με τον τρόπο της κουράγιο στην ίδια για να συνεχίσει τον αγώνα της και να βγει νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία. Διαβάστε τι έγραψε:

«Να κάνουμε αυτό το βιβλίο που είχαμε πει;» «Είχαμε πει ότι θα το κάνουμε όταν θα είσαι εντελώς καλά. Είσαι;» «Είμαι».

«Είσαι;». «Ναι, είμαι». «Εντάξει. Αλλά αργότερα».

Τη μέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό που συνεργαζόμουν, με τη συνέντευξή που κάναμε μαζί και προαναγγέλλαμε κατά κάποιο τρόπο και το βιβλίο, θαύμαζες τις φωτογραφίες σου που συνόδευαν το κείμενο.

«Μην ξεγελιέσαι. Εχει γίνει ρετούς. Δεν είσαι όπως δείχνεις στις φωτογραφίες». «Έτσι είμαι.».

Τότε συνειδητοποίησα πως άθελά μου είχα πάρει μέρος σ ένα ψέμα. Και κάθε φορά που βλέπω σε αναπαραγωγή τη συνέντευξη και τις φωτογραφίες μου ρχεται να ουρλιάξω. Το ψέμα σε καινούργιο κύκλο, μαζί με άλλα δημοσιεύματα- ψέματα. Και πόσα πια;

Πάψαμε να κάνουμε παρέα κι ας μένουμε λίγα μέτρα μακριά. Μου είπες ότι σταμάτησα να σε βλέπω επειδή πλέον είσαι καλά κι αισθανόμουν ότι δεν με έχεις ανάγκη. Η πραγματικότητα είναι ότι σταμάτησα γιατί δεν αντέχω να φωτογραφίζεις τα φαγητά, να τα ανεβάζεις στο fb , να τρως κάτι και μετά; Τι;

Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω την επιλογή σου, αλλά έχω το δικαίωμα να μην συμμετέχω στο ψέμα. Σου ζητώ συγγνώμη για την αδυναμία μου.

Φίλη μου, περιμένω να βγεις απ’ το νοσοκομείο. Το θέλουμε όλοι. <3 Να δεις την ανάρτηση και να με βρίσεις. Να γράψεις μόνη σου το βιβλίο. Μόνο, σε παρακαλώ, να χει καλό τέλος...»»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved