Γρηγόρης Βαλτινός: Τι αποκαλύπτει για τα «Δίδυμα φεγγάρια»;
Showbiz

Γρηγόρης Βαλτινός: Τι αποκαλύπτει για τα «Δίδυμα φεγγάρια»;

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στην σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» υποδύεται τον Παύλο. Ο Παύλος έχει πάρει πλέον κάποιες αποφάσεις και, κυρίως, να χωρίσει την Αμαλία και να πλησιάσει την Αλίκη.

« Ελπίζω να του βγει. Θα γίνει άλλος άνθρωπος αν τα βρει με την Αλίκη.»

- Η συνάντηση που επεδίωκε μαζί της, πάντως, δεν θα συμβεί για διάφορους λόγους, θα ξανακάνει το πρώτο βήμα ή θα το κάνει η Αλίκη;

«Η Αλίκη θα κάνει την πρώτη κίνηση. Αρκετά έχει κάνει ο Παύλος, τώρα πρέπει να αποδείξει και η Αλίκη ότι τον θέλει. Πιστεύετε στο κάρμα; Ότι δυο άνθρωποι είναι μοιραίο να είναι μαζί; Πιστεύω απόλυτα στο κάρμα και είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Είναι αυτό που έχουμε γεννηθεί εμείς κι αυτό που έχει γεννηθεί ο άλλος, τα θέλω του ενός και του άλλου. Κάποια στιγμή συναντιούνται δυο άνθρωποι και τα θέλω του ενός ταυτίζονται με τα θέλω του άλλου.»

-Δεν είναι καρμικό αυτό;

«Και αυτοί είναι και οι πιο τυχεροί άνθρωποι στη ζωή.»

-θα αποδεχθεί κάποια στιγμή ο Παύλος την Ελισάβετ;

«Θα την αποδεχθεί γιατί ο Παύλος είναι μεγάλη ψυχή -το ότι έμεινε προσηλωμένος σε έναν έρωτα φανερώνει το μέγεθος της. Άλλωστε, το να μην αποδεχθείς μια άλλη ψυχή είναι πολύ μικροπρεπές και μίζερο. Ο Παύλος θα αποδεχθεί τους πάντες, ακόμη και τους εχθρούς του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved