Claydee: «Πριν ασχοληθώ με τη μουσική ασχολούμουν με…»
Showbiz

Claydee: «Πριν ασχοληθώ με τη μουσική ασχολούμουν με…»

 «Το καλοκαίρι είναι η εποχή μου. Μου πάει πολύ και έχω παρατηρήσει ότι οι καλοκαιρινές δουλειές μου έχουν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο» δηλώνει ο Claydee.

Το τελευταίο κομμάτι του έχει τίτλο «Alena» και στο βιντεοκλίπ πρωταγωνιστεί μια μελαχρινή καλλονή που ζει έναν καλοκαιρινό έρωτα με φόντο την πανέμορφη Μήλο. «Είναι ένα καλοκαιρινό τραγούδι με ωραία διάθεση. Έχει λάτιν στοιχεία και συνδυάζει ισπανικούς και αγγλικούς στίχους. Το κομμάτι όμως κλείνει με έναν γαλλικό στίχο που λέει: "Δεν θα σε Ξεχάσω ποτέ"», λέει ο Claydee στο Πρώτο Θέμα.

Ο άνετος τύπος με τα μαύρα γυαλιά ηλίου και το καπέλο που χορεύει και τραγουδάει πλαισιωμένος από καλλίγραμμα κορίτσια είναι ένα κομμάτι του εαυτού του. Ο Νικόδημος, όπως είναι το βαφτιστικό του όνομα, έχει τη δυνατότητα να αποστασιοποιείται από την εικόνα που έχει δημιουργήσει.

«Ένας λόγος που έχω χρησιμοποιήσει αυτό το ψευδώνυμο είναι ότι δεν ταυτίζομαι απόλυτα με την εικόνα του καλλιτέχνη Claydee. Αυτός που βλέπεις με το καπέλο να τραγουδάει το "Mamacita" δεν είμαι 100% εγώ. Είναι ένα κομμάτι μου. Η δημιουργικότητα μου δεν εξαντλείται στον Claydee. Για παράδειγμα, μου αρέσει πάρα πολύ να δημιουργώ ένα project, να επιμελούμαι την εικόνα ενός καλλιτέχνη, να βρίσκω τι Ιοοκ του πάει, ιδέες για το βιντεοκλίπ του, να τον γράψω τραγούδια».

Άλλωστε η ενασχόληση του με τη μουσική ξεκίνησε γράφοντας τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες. «Εγώ ξεκίνησα να γράψω τραγούδια. Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Εχω δωσει τραγούδια στον Σάκη, στον Μαρτάκη, στον Stan, σε πολλούς καλλιτέχνες. Το προπό μου τραγούδι ήταν το "Last Summer” του Νίκου Γκάνου, Αλλά μέχρι τότε δεν με ένοιαζε να βγω μπροστά».

Με τι ασχολούνταν προτού ανακαλύψει το ταλέντο του στη σύνθεση; «Πριν ασχοληθώ με τη μουσική ασχολούμουν με τον χορό. Χόρευα και δίδασκα λάτιν χορούς. Αυτή ήταν η δουλειά μου μέχρι τα 20 μου χρόνια, τότε, λοιπόν, κάποιος έπρεπε να κόβει και να ράβει τα τραγούδια που χορεύαμε. Και έτσι άρχισε -εντελώς ερασιτεχνικά- η ενασχόληση μου με τη μουσική, τότε άρχισα να ψάχνομαι με κάποια προγράμματα ήχου και να φτιάχνω δικές μου μελωδίες. Έστελνα λοιπόν κάποια τραγούδια μου ΟΙΟ ραδιόφωνο για πλάκα και με έκπληξη διαπίστωνα ότι τα έπαιζαν. Έπειτα έγραψα το "Last Summer". τότε είπα στον εαυτό μου: "Μήπως πρέπει να ασχοληθώ σοβαρά με τη μουσική γιατί υπάρχει διάθεση από τον κόσμο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved