Claydee: Ο γιος του και ο ρόλος του πατέρα
Showbiz

Claydee: Ο γιος του και ο ρόλος του πατέρα

Πέρυσι τον Ιούλιο ο Claydee έγινε μπαμπάς. Η πανέμορφη σύντροφός του Ροζίτα τού χάρισε έναν γιο έπειτα από έναν χρόνο σχέσης.

«Αν μου έλεγες πριν από ένα διάστημα ότι θα έκανα οικογένεια, δεν θα το πίστευα», λέει με έμφαση και προσθέτει: «θα παντρευτούμε, αλλά θέλω ο μικρός να φέρει τη μαμά στην εκκλησία. Είναι λίγο αμερικανιά, αλλά μου αρέσει» είπε στο Πρώτο Θέμα.

Η Ροζίτα είναι από τη Φινλανδία και εργάζεται ως μοντέλο. Δουλεύει κυρίως στο εσωτερικό, ενώ έχει κάνει πολλές συνεργασίες στην Κύπρο. Εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τον Claydee. «Γνωριστήκαμε σε μια παρέα στην Κύπρο, Μετά χαθήκαμε για έναν χρόνο και έτυχε να ξανασυναντηθούμε. Στην αρχή ξεκίνησε πολύ φιλικά όλο αυτό, κάναμε πολύ ωραία παρέα οι δυο μας. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια ωραία σχέση. Είμαστε πολύ καλά».

Πόσο του άλλαζε τη ζωή ο μπέμπης με τα καταγάλανα μάτια; «Ριζικά. Όταν βρισκόμαστε μαζί σταματάει ο χρόνος. Από τότε που ήρθε στη ζωή μου με κάνει να αποφεύγω και πολλά λάθη. Σκέφτομαι ότι δεν χρειάζεται να δουλεύω τόσο πολύ, ότι πρέπει να δώσω χρόνο στον εαυτό μου και στο παιδί μου».

Συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα του; «Τα κάνω όλα γιατί το να μεγαλώνω ένα παιδί είναι κάτι καινούριο για μένα. Όταν έχεις ένα παιδί κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πρέπει να το ζήσει κάποιος για να καταλάβει πώς είναι. Πώς είναι να είσαι υπεύθυνος για έναν άλλο άνθρωπο που το μόνο που θέλει από σένα είναι αγάπη και τίποτα άλλο. Στην ανατροφή του παιδιού δεν είμαστε μόνοι μας με τη Ροζίτα. Γιαγιάδες, παππούδες, όλοι ασχολούνται με τον μικρό. Εχω μία πολύ καλή βάση από την οικογένεια μου. Στις δύσκολες στιγμές γνωρίζω ότι έχω κάπου να στηριχτώ. Γι' αυτό θα ήθελα να μεγαλώσω το παιδί μου με τον ίδιο τρόπο. Να γνωρίζει μεν ότι θα έχει τη στήριξή μου, αλλά πρέπει να αναπτύξει τις δικές του άμυνες για να αντιμετωπίσει τη ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved