Μαρίτα Ρίτζι: «Πικράθηκα που δεν κατάφερα να…»
Showbiz

Μαρίτα Ρίτζι: «Πικράθηκα που δεν κατάφερα να…»

Ηθοποιός, συγγραφέας ή σκηνοθέτης; Χαρισματική και στα τρία κομμάτια, η Μαρίτα Ρίτζι δυσκολεύεται και η ίδια να επιλέξει.

Στην ελληνική τηλεόραση πρωταγωνίστησε –μεταξύ άλλων– στο Καλημέρα Ζωή, του Νίκου Φώσκολου, με τον ρόλο της ψυχοπαθούς δολοφόνου, της Μαρίνας. «Ήταν ένας ρόλος σταθμός, όπως καταλαβαίνεις· ένας δύσκολος ρόλος. Πολλά τα παικτικά τρικ, απίστευτα τα κατεβατά, μηδέν προσωπική ζωή. Εκείνα τα χρόνια δουλεύαμε πυρετωδώς, τα τηλεοπτικά στούντιο έσφυζαν από ζωή, πρόσωπα, ιδέες· ήταν εργοστάσια. Το τοπίο, πια, έχει αλλάξει ριζικά» τόνισε στο Καρφί.

-Πώς σας έχει επηρεάσει η κρίση;

«Κάποιοι λένε πως δεν υπάρχουν δουλειές. Εγώ σου λέω ότι έστω πως υπάρχουν. Το θέμα είναι πως πρέπει να κάνεις δέκα, για να έχεις απλώς τα αναγκαία! Το σπίτι σου, τα βασικά σου έξοδα… Έτσι, καταλήγεις να μην έχεις προσωπικό χρόνο. Ας πούμε, φέτος θεατρικά και κινηματογραφικά είδα ελάχιστα πράγματα, δυστυχώς. Πικράθηκα που δεν κατάφερα να πάω στην πρεμιέρα της καλής μου φίλης, της Μαρίας Ιωαννίδου, αν και αυτή «σκοτώθηκε» να έρθει στη δική μου. Τέλος πάντων…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved